Hej, dziewczyny po co wy zawracacie głowę facetowi jak nie macie zamiarów poważnych? Teksty w stylu zrób mi dziecko po dłuższej rozmowie świadczą tylko o tym jak nisko niektóre już upadły bo to nie dziecko ma być najważniejsze a facet, z którym będziesz..
Pozdrawiam normalne, dobre i nie dobre też ;) dziewczyny, które wiedzą czego chcą w życiu i nie czekają na zbawcę swego pana..
Po co zawracacie głowę dziewczyny? strona 2 z 3
W taki razie, nie wiedzą co straciły :) nieoszlifowany diament,to tutaj rzadkość :) Dobranoc :)
Cóż ja proszę pana mogę? Moja siła perswazji jest b.ograniczona,ale jak mówią ... przykład idzie w góry, :) więc w panu ostatnia nadzieja dla tych męskich podrób
Moja babka też od wielu lat się za mnie modli a nikt jej wysłuchać nie chce. :(
Tak, to prawda.
Odkąd świat jest wywrotowy, to mało kto patrzy na oryginały. Każdy woli kopię. Choć z pewnością nie wszyscy idą w pogoni za resztą.
A pani spać iść miała.
Wyczuwam w pańskich wypowiedziach dużo niepotrzebnych, złych emocji:) Sarkazm,ironia,złośliwość,zarozumiałość arogancja. Jednym słowem b. zgorzkniały z pana człowiek :) Po co się pan sam zatruwa i drapie/rysuje? :)
Ps
To że pożegnałam się z panem, to nie znaczy, że to ja ide spać :) Wzięłam pod uwagę pański sędziwy wiek i to, że może się pan po tym spacerze poczuć zmęczony :)
Każdą osobę która była wobec pana uprzejma, traktował pan jak wroga i automatycznie przyjmował pan pozycje obronną?To jakiś uraz z przeszłości? Każda z nich czegoś od pana chciała, wymagała? Przyznam szczerze, że trudno mi ogarnąć takie zachowanie.... :)
My się do siebie często przyciągamy.
To lepiej nie szlifować takich diamentów, jubilera na to szkoda.
Człowiek powinien mieć jakieś sporty, odkąd przestałem grać w piłkę to się na to przerzuciłem. Ale chyba jednak mogę.
Chyba to jeszcze nie ta pora. Tak jeszcze o 23.00 trzeba iść na kolejny spacer. A potem poczytać książkę.
Jest jeszcze 500+ to dziewczyny chcą korzystać. Jednak pisząc na poważnie to większość kobiet , wróć, dziewczyn robią sobie żarty. Rutyna życiową niektórych osób sprawia że poczucie humoru się zmienia i ich interpretacja.
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Brzydzę się wojnami i przemocą, wolę być jednak pacyfistą. :(
Nie zaprzeczam. Blizn na ciele jest sporo a na głowie to szwy po ostatnich urazach powinny być. Jednak lubię swoje blizny.
Ja i złe emocje, w sensie.
Z nikim.
Ja też sobie nie przypominam żadnego Krzysztofa, mamy podobnie.