NIEREALNOŚĆ LUDZI
Czy też odnosicie wrażenie, że użytkownicy zrobili z tego portalu swoisty targ próżności i kasy, zamiast miejsca, w którym mogę się zetknąć interesujący i intrygujący ludzie w celu poznania i spotkania się w rzeczywistości?
Mam wrażenie, że po odsianiu profili nastawionych na kasę zostają kobiety szukające tu bardziej miłości i związku, a więc duchowości aniżeli spełnienia fantazji i erotyki...
CO WY O TYM MYŚLICIE?
lista tematów
Witajcie drodzy użytkownicy
No co ty kobiety tu na tym portalu sa najwspanialsze i złego zdania na ich temat nie można powiedzieć bo przecież to mało dorosłe jak facet cos złego na kobiety powie..a zboczeni sa tylko faceci kobiety w ogóle. A to ze cycki prawie na wierchu to po prostu takie bluzki maja. Publicznie pokazują prywatnie to w golfach sa ;)
Nie doszukujmy sie czegosc co nas nie tyczy : chcesz poznac kogos to czyń to , ktos inny ma zamiar poznac lubierzne panie i to czynni a jeszcze ktos inny szuka osoby z ktora załoźy rodzine i to czynni
zmysowa: NIEREALNOŚĆ LUDZI
Czy też odnosicie wrażenie, że użytkownicy zrobili z tego portalu swoisty targ próżności i kasy, zamiast miejsca, w którym mogę się zetknąć interesujący i intrygujący ludzie w celu poznania i spotkania się w rzeczywistości?
Mam wrażenie, że po odsianiu profili nastawionych na kasę zostają kobiety szukające tu bardziej miłości i związku, a więc duchowości aniżeli spełnienia fantazji i erotyki...
CO WY O TYM MYŚLICIE?
Z pewnością wiesz, czym się różni hurt od detalu:)Tutaj większość szuka hurtowo nie zagłębiając się w detale:)Mówi o tym jasno ilość osób w znajomych.I żelazna zasada takich portali "Nigdy się nie zatrzymuj ,jeśli trafił/a się taki/a to z pewnością trafi się ktoś jeszcze lepszy,kwestia czasu":)
Kiedyś widziałem taki film o człowieku, który biegł przez życie i nie dostrzegał piękna w niczym co go otaczało... Ale kiedy na końcu to zrozumiał i się zatrzymał zaczął płakać... Jak myślicie o czym lub o kim był ten film ?
SkromnyJaa: No co ty kobiety tu na tym portalu sa najwspanialsze i złego zdania na ich temat nie można powiedzieć bo przecież to mało dorosłe jak facet cos złego na kobiety powie
jesli bredzi glupoty to jak my mamy to akceptowac??
zmysowa: Mam wrażenie, że po odsianiu profili nastawionych na kasę zostają kobiety szukające tu bardziej miłości i związku
co wy tak z tymk kobietami?
a facexi lepsi? Proponuja 10 tys za miesiac sponsoringu, do tego wysylaja penisy na powitanie, ale o nich nikt zlego slowa nie powie a na kobiety to sie psy wiesza co chwila
dobija mnie ta meska hipokryzja i traktowanie ich jak panow a nas jak ściery.
SkromnyJaa: A to ze cycki prawie na wierchu to po prostu takie bluzki maja. Publicznie pokazują prywatnie to w golfach sa ;)
ja na takie zdkecia nie trafiam za to trafiam na zdjecka panow bez koszilek z golymi klatami ktore sa tak samo nie na miejscu jak te z golymi cyckami
ALE O PANACH NIE MOZNA SLOWA POWIEDZIEC!!
Panthera: ja na takie zdkecia nie trafiam za to trafiam na zdjecka panow bez koszilek z golymi klatami ktore sa tak samo nie na miejscu jak te z golymi cyckami
ALE O PANACH NIE MOZNA SLOWA POWIEDZIEC!!
my możemy bo przecież i tak was to nie podnieca...odwrotna sprawa u kobiet pokazujących prawie że z cyckami na wierzchu