Co myslicie o zajetych facetach ktorzy wypisuja na fotce z laskami ? :))
lista tematów
Facet strona 1 z 4
Myślę to samo co o mezatkach piszących tutaj z innymi osobami . Wszystko zależy od tego o czym są te rozmowy ,luźne pogaduchy czy naganianie do zdrady .
Czasami luźne pogaduchy koncza się niestety nie tak jak chcemy. Uwazam ze jeśli się kocha ta osobe to nie powinno szukac wrazen na portalu .. Czy się myle?
w ogóle nie pojmuje po co osobie zajętej ten portal .. przecież wszyscy wiemy do czego on sluzy :) tak na marginesie wszyscy pisza po cos tak..
A jak założyła portal laaaataaa temu?
I np. dzięki temu poznała wielu fajnych ludzi?
Możliwe, że woli tu siedzieć niż na inwigilującym żydobooku.
Do tego może mieć kontakt ze znajomymi tylko poprzez ten portal?
Tak wiele odpowiedzi, na które nie możesz wpaść! Czyżby przez to, że Twój facet właśnie olał Ciebie i dzieciaka dla jakiejś rozpustnicy z tego portalu?
Równie dobrze i Ty powinnaś skasować konto, wszak masz już dzieciaka, jesteś zajęta macierzyństwem a nie szukaniem tatusia dla niego.
DbajoNia: Uwazam ze jeśli się kocha ta osobe to nie powinno szukac wrazen na portalu .. Czy się myle?
Nie mylisz, lecz nie wszyscy traktują fotkę jako portal randkowy. Właściwie to ponoć nawet nim nie jest, ale to już kwestia mocno dyskusyjna.
Sądzę mniej więcej to co ASZABENE. Jeśli ktoś jest tutaj by po prostu poznać osoby, z którymi wymieni poglądy nie ma w tym nic złego. Jeśli natomiast ktoś ma problem z dochowaniem wierności to wcześniej czy później ją i tak podepcze. Tu, na sympatii.pl, badoo czy w życiu realnym.
Podejmujesz wyzwanie?
Ja tu mam konto od początku istnienia fotki, założyłem je parę lat przed ślubem. Nikogo tu nie podrywam, nie namawiam do niczego. Mam zamknąć profil dlatego, że żonaty jestem?
Nie nie chodzi o to ze olal ..
Ja porostu zadalam pytanie co ludzie sadza o a to chyba roznica tak? A ty panie jezoo nie mow dzieciaka tak nazywaj swoje dziecko :)
Zwracając się do kogoś piszemy Panie/ Panie wielką literą, a i należałoby poprawnie nick napisać, przez 3 o.
Wyraz dzieciak uraża? To może bachora miałem napisać?
Brajanek albo Dżesika się obrazili za dzieciaka? Hmmm spróbuję ładniej..to pięknie dzieciątko? Albo pomiot szatanicy...
Nie mam z tym problemu, bo sama jestem zajęta. Konto założyłam jeszcze jak byłam wolna, zdążyłam poznać tu naprawdę masę ludzi, z którymi nie chciałabym tracić kontaktu, zresztą, nadal lubię poznawać nowych ludzi. Jeśli ktoś, kto ma drugą połówkę, szuka tu przygody, to nie jest fajne, nie jest miłe i nie pochwalam. Ale z drugiej strony - co mnie to obchodzi? Ich życie, ich sprawa ;>
A nic w tym takiego złego , każdy może i ma prawo zagadać do innej osoby i nie wiemy o czym piszą , było by to chore jeśli ustawowo było by zakazane np zaobrączkowany Pan lub Pani nie mogli by z nikim zagadać