Cześć jak wyżej. Szukam dziewczyny, brunetka/ ciemny blond, wzrost??? Nie wiem. Na profilu miała 3 czy 4 zdjęcia. Na jednym była w -pistacjowej-sukience z bransoletka z koralików w tymże kolorze, na następnym była na plaży w czarnym staniku (chyba był za mały) z jakąś blondynką i na 3 zdjęciu była w dość ciemnym pokoju. Chyba była z rocznika 94-98. Nie pamiętam ani loginu ani imienia. Jeśli ktoś kojarzy, będę po prostu wdzięczny. :-D :-)
lista tematów
Szukam dziewczyny :-D strona 1 z 2
Stawiam 4 pak tyskiego do wyboru, wyślę Paczkomatem !!!! Lub Książęcego! Lub równowartość, (kebab, jakaś szminka)
ja sZukaM dziewczyny :.ciemne włosy piękne blekitne oczy W otoczeniu witać trawę i miała 3 zdjęcia troszkę grubszą i na zdjęciu wyglądała na dość taka niska nie potrafię ani podać imienia ani loginu nie miała wieku wpisanego
Chamem bądź jak kto lubi ch**** mnie nazwijcie Patryku i Patko ale z szacunku dla swojej pracy nie powiem wam co możecie pucować :-P ;-) :-)
Szukaj chłopaku szukaj :) a wiesz co mogę ci pomóc w tym , znaczy w poszukiwaniach :) zawsze mozesz do mnie zapukać na PW