fristajla
Reputacja: -108 | BluzgometrTM: 6
fristajla
  22 stycznia 2017 (pierwszy post)

.......

Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  22 stycznia 2017

Niestety nic nie pamiętam :(

Podejmujesz wyzwanie?
fristajla
fristajla
  22 stycznia 2017

Ja miałem dzisiaj dziwny sen, nie mogłem chodzić, miałem coś z nogami.Siedziałem na oknie i na przeciwko był balkon, chciałem wskoczyć na balkon ale prawie bym spadł, ale ręką chwyciłem o poręcze balkonu i tak wisiałem.Osoba która weszła na balkon zobaczyła mnie i wciągnoła na teren zabezpieczony ;) Ale nadal nie mogłem chodzić i się czołgałem po obcym mieszkaniu ;( To był jeden z 4 snów jakie miałem , ten był najbardziej przerażający , a reszta była dosyć fajna ;D

ASZABENE
ASZABENE
  22 stycznia 2017

Oj koszmara miałem dzisiaj strasznego ,pomór przetrzewil całe moje stado królików , ale przeżył jeden tyle tylko ,że bez ucha . Ciężko powiedzieć czy śniło mi się to całą noc czy tylko przez chwilę ,ale trauma pozostała d83dde0a

LockOn
LockOn
  22 stycznia 2017

Nic mi się nie śniło byłem zmęczony jak koń po westernie i padałem na pysk d83dde13

IHSI
IHSI
  22 stycznia 2017
fristajla
fristajla: .......
Śniło mi się ze dwa zęby mi się ukruszyły, wstaje rano paczę całe uhh ulga to tylko koszmar był , :afro:
JozekZpolska
JozekZpolska
  22 stycznia 2017

Śniły mi się danonki ale były niedobre. :)

Memory
Memory
  22 stycznia 2017

Stado murzynow z ktorym uprawialam dziki seks obudzilam sie a tu pustka...SZARA NAGA JAMA :(((

ASZABENE
ASZABENE
  22 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Stado murzynow z ktorym uprawialam dziki seks obudzilam sie a tu pustka...SZARA NAGA JAMA :(((

Tylko tym razem nie dodawaj zdjęć z tych sennych orgii , bo znowu Cię zbanuja d83dde0a
Memory
Memory
  22 stycznia 2017

Wiem, tu czyhaja na moje potkniecie...

ASZABENE
ASZABENE
  22 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem, tu czyhaja na moje potkniecie...

W tym temacie akurat możesz powiedzieć ,że jakby co to pisałaś przez sen ,taka relacja na żywo z wizualizacją
Memory
Memory
  23 stycznia 2017

Tak serio to nie pamiętałam co mi się śniło i tam wyżej to był blef.Aczkolwiek już kolejny raz tak mam, że gdy kładę się wieczorem do spania , głowa na poduszce tooo przypominam sobie co mi się śniło nocy przed(jakoś tak automatycznie,przez cały dzień nie pamiętam że w ogóle mi się coś śniło a gdy się położę to wraca mi obraz w głowie i raport co tam widziałam w nim)...No i sobie przypomniałam, że śnił mi się jakiś koszmar, znaczy ogólnie u mnie koszmary dzielą się na dwie grupy.Jedne koszmary to te w których dochodzi do śmierci mojej czy kogoś bliskiego a drugi rodzaj koszmaru to gdy śni mi się szkoła ^^ W sumie teraz coraz mniej mi się ona śni no ale tamtego wieczoru jednak śniła mi się babka z Uczelnii moja promotorka.Był jakiś egzamin byłam w grupie jakaś tam praca no i to wazny wynik egzaminu.I ogólnie standard nieprzygotowana , nie podeszłam do zaliczenia i rozliczenia się z zadania jakiegoś matematycznego w grupie i potem oczywiście w tym śnie przeżywałam jak ja to zaliczę sama xD no takie pierdoły.Ogólnie jakąś traumę mam szkolną i kiedyś jak młodsza byłam często śniła mi się w wakacje szkoła, jakieś egzaminy itp xD Najbardziej wiadomo nie lubię tych matematyczno-fizyczno-chemicznych bo zawsze byłam noga z tych przedmiotów toteż gdy mi się śni że znów mam coś takiego robić i nie umiem to mnie to bardzo stresuje xD

fristajla
fristajla
  23 stycznia 2017

Ja mam coś podobnego, jak zapominam rano snów, to mi się przypomina parę godzin później ten sen.Mi często się śni szkoła, że jestem na lekcji i mam jakiś egzamin lub po przebywam jestem w szkole

Janekzlasu
Janekzlasu
  26 stycznia 2017

Liczby :)

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  26 stycznia 2017

Nic mi się nie śni ostatnio. Czy to jakaś awaria w mózgu czy oznaka że działa prawidłowo?

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.