.......
Co wam się dzisia śniło? strona 1 z 2
Ja miałem dzisiaj dziwny sen, nie mogłem chodzić, miałem coś z nogami.Siedziałem na oknie i na przeciwko był balkon, chciałem wskoczyć na balkon ale prawie bym spadł, ale ręką chwyciłem o poręcze balkonu i tak wisiałem.Osoba która weszła na balkon zobaczyła mnie i wciągnoła na teren zabezpieczony ;) Ale nadal nie mogłem chodzić i się czołgałem po obcym mieszkaniu ;( To był jeden z 4 snów jakie miałem , ten był najbardziej przerażający , a reszta była dosyć fajna ;D
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Oj koszmara miałem dzisiaj strasznego ,pomór przetrzewil całe moje stado królików , ale przeżył jeden tyle tylko ,że bez ucha . Ciężko powiedzieć czy śniło mi się to całą noc czy tylko przez chwilę ,ale trauma pozostała
Tak serio to nie pamiętałam co mi się śniło i tam wyżej to był blef.Aczkolwiek już kolejny raz tak mam, że gdy kładę się wieczorem do spania , głowa na poduszce tooo przypominam sobie co mi się śniło nocy przed(jakoś tak automatycznie,przez cały dzień nie pamiętam że w ogóle mi się coś śniło a gdy się położę to wraca mi obraz w głowie i raport co tam widziałam w nim)...No i sobie przypomniałam, że śnił mi się jakiś koszmar, znaczy ogólnie u mnie koszmary dzielą się na dwie grupy.Jedne koszmary to te w których dochodzi do śmierci mojej czy kogoś bliskiego a drugi rodzaj koszmaru to gdy śni mi się szkoła ^^ W sumie teraz coraz mniej mi się ona śni no ale tamtego wieczoru jednak śniła mi się babka z Uczelnii moja promotorka.Był jakiś egzamin byłam w grupie jakaś tam praca no i to wazny wynik egzaminu.I ogólnie standard nieprzygotowana , nie podeszłam do zaliczenia i rozliczenia się z zadania jakiegoś matematycznego w grupie i potem oczywiście w tym śnie przeżywałam jak ja to zaliczę sama xD no takie pierdoły.Ogólnie jakąś traumę mam szkolną i kiedyś jak młodsza byłam często śniła mi się w wakacje szkoła, jakieś egzaminy itp xD Najbardziej wiadomo nie lubię tych matematyczno-fizyczno-chemicznych bo zawsze byłam noga z tych przedmiotów toteż gdy mi się śni że znów mam coś takiego robić i nie umiem to mnie to bardzo stresuje xD
Ja mam coś podobnego, jak zapominam rano snów, to mi się przypomina parę godzin później ten sen.Mi często się śni szkoła, że jestem na lekcji i mam jakiś egzamin lub po przebywam jestem w szkole
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi