Jakie jest prawdopodobienstwo ze wychodzac stąd wpadnie pan pod samochod, a jakie jest prawdopodobienstwo ze zona kierowcy zamiast poslodzuc posolila mu kawe, i gdy bedzie wyprzedzal pieszego zadlawi sie kawa i zeby nie wpasc na glombobusy skreci w moja strone gdy straci panowwnie nad pojazdem bo wybor wyda mu sie mniej drastyczny niz wjechac w gromadke ludzi ktorzy stoja tam specjalnie, bo czekaja na takie wydarzenie tylko nie wiedza kto bedzie przechodzil przez jezdnie, ale taka sytuacja sie moze spelnic, a jakie jest prawdopodobienstwo ze wstrzyknieto mi substancje uposledzajaca genotyp czyli odpowiedzalna za tworzenie nowotworow,... Inaczej zmiany genetyczne wywolane patogenem moga wywolac nowotwor zlosliwy.
lekarz mnie sie spytal
A jakie jest prawdopodobienstwo ze ludzie sa falszywi, nie znam sie na tym ale kto mi ueierzy ze zostalem skazany na smierc
Przemyślenia na miarę Platona. I to już nie pierwsze. Gdybyś potrafił ładniej je przelać na "papier" ogłosiłbym Cię jego spadkobiercą. A nie, czekaj. To powiedział twój lekarz?
a ja sądze że ludzie to mordercy chcący zrobić ze mnie schizpofremika bo wiem w jaki sposób to robią, lepiej mieć zatrutą dupe niż być zje..ym mordercą, a jeśli masz z tym problem, spytaj się o to osoby która włamuje się do mnie na komputer i tej która gdy jestem w pracy wchodzi mi do mieszkania i niszczy moje rzeczy, i klne się na wszystko świete że mam racje, a ludzie których poznałem prędzej powinny im ręce uschnąć niż udawać że są dobrymi ludźmi, nie martw się o moją dupe i tak mam raka, wiec możecie truć kogoś innego,
tak mówię ja do lekarzy chodzę tyloko po to aby zapisać się na bezcelowe badania, znudziło mi się odbieranie linków z wirusami
chyba że w spadku mam raka a nie to przecież nie możliwe aby można było w dzisiejszym świecie wywołać u kogoś raka co nie,
nie jestem pewny czy wiecie kim był platon,
prędzej bym stwierdził że lekarz mnie nie wyleczy ale po przez rozmowe tłumaczy mi co się dzieje, a pomóc mi nie może jeśli ktoś mnie truje, proste, cały czas na moim komputerze wyskakują komunikaty i ktoś zdalnie kasuje pliki, gdy jestem w szpitalu lekarz się pyta czym mnie otruto, a na policji mi mówią że może sam skasowałem,
stwierdzam fakt że w polsce morduje się ludzi jeśli są niezbyt wygodni, nie musicie się wtrącać w monolog, ale ja oczywiście mogę się mylić, przecież to by nie mogła być prawda, bo oznaczało by to że w polsce prawo jest umowne a zamiast kogoś o coś oskarżyć się go truje, lub zabija, bo przecież tak jest wygodniej, mam nadzieje że gdy zgwałci ktoś waszą córkę, lub otruje wam dziecko idąc na policje nie spytają się was a może pani córki nikt nie zgwałcił przecież mogła sama uprawiać seks,
a waszego dziecka nikt nie otruł przecież samo mogło najeść się selenu, to takie logiczne,
czyż to nie jest logiczne,
nie mam zamiaru zmieniać kolejny raz zamków, udowodnuiono mi że w polscę nie ma czegoś takiego jak prawo, czy ludzie honorowi, a ci którzy mówili że to są ludzie ulicy to kłamcy i złodzieje, a jeśli ktoś się ze mną nie zgodzi przecież może się przejechać ze mna tramwajem posłucha jak osoby np siedzące za mną cały czas powtarzają po cichu co on zrobił,,,,
lub liczby aby mnie sporwokować, szczerze jest wielu świadków, ale przecież wasze zaklamanie nie wyjdzie na jaw, bo to by znaczyło że ludzie biorą udział w morderstwie, do niektórych osób które były świadkiem zajścia mam do tej pory numer telefonu, co to znaczy że nie uda się wywołać u mnie choroby psychicznej prędzej mnie ktoś otruje i umrę, więc kłąmcy i złodzieje na pewno działacie z niebagatelnych pobudek tylko mi są one obce, mam nadzieje że waszym dziecią nikt nie wstrzyknie np hiv, a szpitalu wam powiedzą przecież mogły się zabezpieczać, tak wygląda moje życie nie mam hiv, ale poznałem wiele zakłąmanych osób które w otwartej rozmowie okazało by się że po prostu są zwykłymi kłamcami, a jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie opiszę, na jakiej zasadzie niszczy się, lub okalecza ludzi, na zsadzie wymuszania lub narzucania winny, te osoby się nie bronią są osaczone, przez kłamców, po za tym żelki i bigos,
jeśli otwieracie przeglądarkę i otwiera się strona do jakiegfoś portalu z filmem skierowanym do waszej osoby to znaczy że ktoś próbuje się nad wami znęcać, ta osoba nie ma honoru ale za to co robi pewnie ma sporo piniędzy dla tego nic jej nie można zrobić, oczywiście to zbiór osób,
jedna osoba by nie była wstanie tak odziaływać na percepcje człowieka,
ale jeśli się myle to na pewno ludzie mają czyste sumienie, nie powiedzą swoim pociechą a wiesz kiedyś tatuś musiał zabić człowieka bo byłą jego kolej....
inaczej mordercy zboczeńcy, i ludzie pozbawieni norm, udający że są dobrymi osobami, mało mnie to interesuje, bo nie chce mieć z takimi ludźmi nic wspólnego,
widzocznie ludzie w ten sposób informują mnie że są kłąmcami i mordercami niszcząc moje rzeczy, ale bez możliwości przyznania się, mam nadzeje ze jak potnie ktoś twarz waszej córce czy synowi to ludzie wam powiedzą a przecież mogła zrobić to sobie sama..,
to takie logiczne, każda osoba biorąca w tym udział dla mnie jest mordercą chyba nie ma co więcej o tym pisać, sami sobie to wymyśliliście więc sami z tym żyjcie, inaczej w samosondach i prawie umownym, może i piszę głupoty i interesuję się seryjnymi mordercami, czy też pisze o magicznych jednorożcach, ale nie przyłożył bym do tego ręki, bo by mi uschła, pozdrawiam, i życzę szczęścia, chyba że nie mam racji.... zawsze mogę poznać dziewczynę które jest usytuowana specjalnie i ma się ze mną spotkać to ma więcej wspólnego z zakłamaniem i fałszywymi ludźmi niż się komukolwiek wydaje, ja tracę siły mi to nie przeszkadza i tak umrę,
zbytnio mnie to wszystko nie obchodzi, po prostu ukazuje fakt że w polsce bezkarnie się zabija okalecza ludzi i to tyle co wiem, znaczy wiem o wiele wiele więcej, ale to wie wiele osób, o morderstwach samobójcach psychopatach śmierci, czy też różnego rodzaju doprowadzenia człowieka do stanów psychozy chyba wiem co i jak, ale tak naprawdę to okalecza moją psychikę bo dostrzegam tylko negatywne sytuacje które tylko pokazują że ludzie są fałszywi,
hanibal pewnie by się świetnie na tym ubawił, ale ja jestem tomuś,
nie mam czasu na bycie osobą niepoczytalna, predzej osłabioną, imiona nazwiska, itp, nie ma problemu, wiecie co niektórzy z takich osób czują ?
czują przyjemność z zadawania cierpienia innym, tak jak ja śmieje się z horrorów, ale to nie prawdziwe życie,
psychopatów nie brakuje, ale stwierdzając fakt że tyle ludzi bierze w tym udział to nawet jeśli ktoś mi poda selen substancje promieniotwórczą i mnie to zabije nie będzie śledctwa bo przecież nie osądzi sie setek ludzi za morderstwo na jednoscce bo jak można, dziękuję za uwagę, żyjcie pełni emocji, zdrowi i w szczesciu, aby nikt was nie otruł, bo ja się złym człowiekiem nie stanę,
nie ma takiej opcji, niektóre osoby zadają mi pytanie czy nie mam myśli samobójczych, rozmyślam o śmierci wielu osób,
mój przypadek jest dla mnie po prostu śmieszny, wiem jak doprowadza się człowieka na skraj załamania nerwowego po czym dochodzi do impulsu i dana osoba umiera, tzn bo życie jest złe popełnia samobójstwo,
ponaddto znam takich przypadków sporo,
szczerze gdy by nie to wszystko to pewnie dawno bym nie wychodził z domu a tak chociaż coś się dzieje,
chociaż widzę fałsz, w ludziach nie przeszkadza mi to na pewno muszę być kimś groźnym lub jakimś złym człowiekiem skoro zostałem skazany na śmierć, po przez samobójstwo lub z przyczyn chorobowych, proste co nie ?
ps do tej pory jakoś nie widzę żebym zrobił coś złego na tyle aby ktoś mnie otruł, ponaddto, przecież na pewno na to zasłużyłem co nie, na 100 jest nagranie jak jem parówki przy komputerze, albo dłubie w nosie, przecież to zbrodnia, a co jeśli ktoś nagrał jak się masturbuje oł nie to przecież istny kryminał,