Jesteście przesądni ,miał ktoś dzisiaj pecha ?
Piątek trzynastego strona 1 z 2
Niby nie jestem, ale gdzieś w podświadomości jednak tkwi ten głupi schemat, że ryzyko jest nieco zwiększone. Wahając się czy iść dziś wieczór w miasto ostatecznym argumentem na "nie" było "oj dziś piątek 13go to zostaję w domu, nie chce mi się" + zimno jest :D
Fakt niby nic takiego ,a w podświadomości gdzieś nam głęboko siedzi aby losu nigdy nie kusić . Tak jak zawsze się wystrzegam, aby nie przechodzić pod drabina
Hehehehe. Przesądy, zabobony. Istny ciemnogród. Piątek 13??? Dzień jak co dzień. Piątek tzn weekendu początek
Wyciąg / narty no i wstrząs mózgu .. weekend w szpitalu zamiast imprezki czy piwa z znajomymi . Nie polecam
Nie wierzę w żadne przesądy, ani w czarnego kota, ani piątek 13, dzień jak co dzień, zwierzak jeden z tysiąca przebiegający drogę ;) Jeśłi będziesz miał w świadomości: -OMG, dzisiaj piątek 13, nie wychodze nigdzie bo coś mi sie stanie, to na pewno coś odpierdzielisz z wine zgonisz na ten nieszczęśliwy piąteczek, piątunio ;)
A jako kierowca zawodowy żadnych przesądów nie macie ,typu wyjechales nie zawracaj lub coś w ten deseń ?