Niech napisze ltos czy ktoś go zna
lista tematów
Hej,czy ktos zna ta osobe? strona 3 z 6
I tak go nie znajdzie bo on nie istnieje :D Mi się ona nie podoba jak chcesz to se ją bierz XD
Sprzedana na pniu
Za wymaiginowanych facetów się bierze, patrzcie ją...
Jakbys był w posiadaniu, to może bym i brał ale ona jak widzisz nawet swojego wzroku na mnie nie zawiesza.
Ps. Ja tam tylko tak dla mało wybrednych zartów.
Droga taka lalka?
Wiesz pewnie jakiś Janusz się pod tym zdjęciem krył bidulka się napaliła a on zachował się jak przystało i nie chciał jej psuć jej wyimaginowanego wizerunku jego fałszywego JA
Konto usunięte: Jakbys był w posiadaniu, to może bym i brał ale ona jak widzisz nawet swojego wzroku na mnie nie zawiesza.
Zachowałem się jak sprzedawca z Allegro który sprzedaje coś czego jeszcze nie zamówił u chińczyka XD
cały ten portal to jeden wielki żart XD
Konto usunięte: Wiesz pewnie jakiś Janusz się pod tym zdjęciem krył bidulka się napaliła a on zachował się jak przystało i nie chciał jej psuć jej wyimaginowanego wizerunku jego fałszywego JA
Pewnie proponowała mu spotkanie, gość nie miał wyjścia i zniknął.
Konto usunięte: Zachowałem się jak sprzedawca z Allegro który sprzedaje coś czego jeszcze nie zamówił u chińczyka XD
Szowinisto. Kobiet się nie sprzedaje. To nie ten wiek i wogóle.
Bym stąd uciekł ale jednak fb nie ogarniam w ogóle. :(
NO kiedyś do mnie na pw też taki jeden pisał gadał z laską prawie miesiąc przez telefon a jak miało dojśc do spotkania kontakt się urwał XD i okazało się ze miała lewe fotki strach pomyśleć z kim on tam gadał i świntuszył przez telefon XD
Temat tabu jak to mówią XD
FB to zło nie mam i nigdy nie będę miał tam konta....
Konto usunięte: NO kiedyś do mnie na pw też taki jeden pisał gadał z laską prawie miesiąc przez telefon a jak miało dojśc do spotkania kontakt się urwał XD i okazało się ze miała lewe fotki strach pomyśleć z kim on tam gadał i świntuszył przez telefon XD
Kobiecy głos miała, także choć nie gadał z chłopem. Nudziło się im obu, to przynajmniej swój czas zajmowali...
Znowu przylezie tu "towar" i będzie marudził.
Miałem na chwilę ale się nic a nic nie odnajduję.