jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
lista tematów
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 59 z 89
AIVAS: Boją się silnych kobiet? Nie, my z takimi nie mamy co robić. Mam pralko-suszarkę, więc dzięki za troskę, ale żadna kobieta nie będzie łapy pchała mi do sprzętu za tyle kasy.
To nie oczekuj tez rozkładania nóg, choć taka argumentacja i użyte słownictwo deklaruje Twoją "męskość" i poziom
I całe szczęście że nie wie
Konto usunięte: AIVAS: Boją się silnych kobiet? Nie, my z takimi nie mamy co robić. Mam pralko-suszarkę, więc dzięki za troskę, ale żadna kobieta nie będzie łapy pchała mi do sprzętu za tyle kasy.
To nie oczekuj tez rozkładania nóg, choć taka argumentacja i użyte słownictwo deklaruje Twoją "męskość" i poziomCuteNinja: To, że Ty nie wiesz co się robi z kobietą nie oznacza, że inni też nie wiedzą
I całe szczęście że nie wie
Całe szczęście, że zostają wam wasze domniemania i ślepe strzelanie
Kilka słów prawdy o was, a wy - po babsku - stawiacie darmową diagnozę. No rozumiem, aspieracje, zabawa w psychologa, ale miejscami to śmieszne jest a i niedorzeczne też
A edyta i dlaczego to facet ma się za babę zabrać? Baba nie może? Tu już niezależność i duma się kończy?
AIVAS: Kilka słów prawdy o was, a wy - po babsku - stawiacie darmową diagnozę. No rozumiem, aspieracje, zabawa w psychologa, ale miejscami to śmieszne jest a i niedorzeczne też
Nie wiem czy śledzisz bacznie temat ale to pewna osoba zaczęła bawić się w psychologa i sporo facetów zgodnie i schludnie przytaknęła . Jesteś tym zaskoczony?
Przecież "baba" może ale nie musi bo jak jest atrakcyjna to ma facetów pęczki. Po co sobie na siłę utrudniać życie :)