jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 40 z 89
ala czyli Ty uważasz tu sie tu za jedyny głoś inteligentnego rozsądku z blondem na głowie , okularami zerówkami dla pozerow i pustym profilem z zerowym brakiem życiowego doświadczenia :) wnioskując po wypowiedziach . Wiesz teoretyzowanie za monitora ,nabierając jedyne doświadczenia życiowego kursując do kosmetyczki i butiku po wcześniejszym robieniu maślanych oczek do tatusia by wyskoczył z kasiurki :D to ty swiata nie zawojujesz ;) jak powiedziałem faceci za ładne oczka utrzymywać Cie nie będą ,choć teraz tak myślisz :)
To jakie masz ambicje , jak widzisz swoje przyszłe życie ,jaką drogę obrałaś, w jakim sektorze czujesz się dobrze i chcesz sie sprawdzic?
I nadal wiesz wiesz więcej niż ja sama o sobie. Nie postępuję jak Ty, żeby narzucić swoje zdanie innym.Dla Twojej informacji... Tatuś mnie nie utrzymuje bo nie mam rodziców. Nadal wierzysz w to ze blondynki są głupie? Czyli tym tematem na forum wylewasz żal sam do siebie
jestdobrze1994
z tego co widzę to wytykasz mi cały czas filtr ze snapa ... wiec może dlatego , zwracam ci uwagę ze wcale taka idealna nie jesteś jak ci się wydaje , Ja np. w żaden sposób idealny nie jestem ,ale nie poddaje sie i ciągle nad tym pracuje :P a to ze czasem wrzucę coś śmiesznego to raczej dobrze bo od partnerki tez oczekiwałbym ze będzie mieć poczucie humory i bedzie sie tez potrafiła smiać sama z sienie :)
Mnie ten temat obraza. Generalizacja, a przeciez kazda z nas jest inna.
ktos mi pisal ze 3 takie same tematy.
ja zalozylam jeden w tym tygodniu wiec nke wiem czemu to mi ske oberwalo.
mam dlsyc tego ze faceci pisza gorzkie zale o kobietach. Takich szukaliscie to takie znalezliscie, gustujecie w wywlokach wiec na takie trafiacie, ale to nke powod by twierdzic ze kazda jest zla. Wam jeszcze dalej do miana swietych.
Chcę żyć i tyle musi Ci wystarczyć. A środki do spełnienia tego nadrzędnego celu są moją sprawą, ponieważ nie chwalę się jaka jestem i kim nie jestem w życiu. Marny z Ciebie specjalista od widzenia wizerunku innych bez poznania podstawy życia danej osoby
A powiedziec wam ze sie mylicie na temat kobiet to bedziecie sie jeszcze wyklocac ze to mu same nke wiemy jakie jestesmy a wy wiecie lepiej na jakich facetow lecimy, jakie mamy pasje i zainteresowania (a raczej twierdzicie ze ich nie mamy) czy jak w ogole ske zachowujemy i czego lczekujemy
ktos mi napisal ze ja broniac sie przed generalozacja chcialam po prostu zablysnac i nalapac wiecej odqiedzin i ewentualnych "tak" :) logika, nke ma co. Idac tym tokiem rozumowania kazde apele i zale facetow na kobiety to takie wlasnie sposoby na prezentacje sie wsrod pan i przy okazji znalezienie jakiejs ktora nie jest taka jak w temacie. Oczywiscie to wszystko z powodu desperacji :)
Nie waż się tak twierdzić..wyraziłam dokładnie takie samo zdanie podobnymi słowami i wszyscy którzy myślą podobnie jak założyciel postu siedli mi na kark
DarekRiddle
kolejny ktory bezpodstawnie szydzi z kobiet i czerpie z tego przyjemnosc
jak ci zle z nami to zostan gejem.
a nie wrzucasz jakies bezsensowne nieotrzebne nikomu zalosne tematy by sie dowartosciowac.
czyli to ze nie masz rodziców z automatu plasuje Cię na pozycji uprzywilejowanej i inteligentniejszej ? już nie takie rzeczy słyszałem Twoja koleżanka ostatnio mi pisała że dogorywa z szpitalu a mąż w domu z dzieckiem ... a okazało się ze w zadnym szpitalu nie jest i nawet faceta nie ma , więc jeśli ktoś kłamie przez cały czas a później powie rzekomo prawdziwą smutną rzecz czy należy mu wierzyć ? na to składa sie własnie moralność , szczerość i te wszystkie zasady o których pisaliśmy , nie bede Cie osądzał bo nie wiem kiedy mówisz prawdę a kiedy nie dlatego , uważam ze w tych naszych relacjach damsko-męskich powinno być więcej uczciwości , ... nie myl kłamstw z poczuciem humoru i żartami bo to 2wie odrębne sprawy ... ale jak faktycznie piszesz jak jest to cieszę się ze sobie radzisz , mam nadzieje że zarabiasz na swoje utrzymanie w przyzwoity sposób :*
aha czyli przyszłaś się tu wyżalić?:)
Ps. jak widzę to nadal nie podałaś przykłady jak ktoś Cie tu obraza?:)
czyżby halucynacja a błędny wzrok w tym przypadku to nie przypadek ?:)
Jestdobrze1994 moglabys strescic jak to mniej wkecej wygladalo? Co napisalas a co oni odpisali? Co dokladnke wywolalo zlosc w facetach?
to ze uwazasz ze sie myla na nasz temat?
ja zamozylam temat na podstawie tego posta bo mnke wkurza nie tylko obrazanie kobiet ale i to ze my jestesmy obrazane i nazywane glupimi/tepymi/ zalosnymi/ szmatami tylko dlatego ze sie bronimy przed generalizowankem.
i zosralam zjechana rzez kilku idiotow
jeden nke dlczytal do konca ale zaczal mnie obrazac ze jestem hipokrytka bo mam opis na profilu ze lubie sex (a w temaciw bylo o obrazanii kobiet, nke wiem czego ten idiota chcial bo nawet nke nawiazal tematem do postu) drugi wysmial mnie twierdzac ze powinnam zostac lesbijka trzeci cos tam sie czepial a temat zlstal zamknkety
w praktyce:
faceci moga jechac po nas wszystkich bo wszystkie jestesmy szmatami
my nke mozemy obrazic zadjego faceta bo faceci nke mama za grosz dystansu do siebie i obrazisz jednego (z konkretnegl powodu) to drugi sie obrazi i nas zacznie atakowac jakby to o nkego chodzilo
my nke mozemy sie bronic gdy nas faceci obrazaja bo i tak nie mamy racji na nasz temat, jesli sie bronimy i uwazamy ze oni nke maja racjk to jestesmy kurfami.
fuck logic.
a mowia ze faceci kieruja sie logika