Kto bawił lub próbował otworzyć czakry?
Czakry strona 1 z 2
Ja w to nie wierzę, ale schizofrenicy tak mają, że wierzą w duchowość. NP sam osobiście wybrałem wiarę w Boga.
czakr sie nie otwiera, gdyby byla zamknieta i nie pracowala to bys umarl, moze byc jedynie slabo funkcjonujaca
- "sam osobiście wybrałem wiarę w Boga."
- "A ja troszkę odwrotnie,"
No cóż. "Kto nie wierzy w Boga uwierzy we wszystko". A później Janusze i Grażyny piszą po fejsbukach, że Kościół to, tamto i jest be, a wieczorami i nocami dzwonią po różnych wróżbitach Wiesławach :))
Moze nie bede tutaj wnikal w kwestie wiary, lecz na przykladzie podrozy ziesmkich sprawdza sie uklad newtona, lecz w kosmosie to sie nie sprawdza, tutaj stosuje sie uklad keplera. Z tymi czakrami powiedzialbym nawet ze to fizyka ktorej sie nie za jeszcze.
A wiara w Boga nie wiąże się z duchowością? W powietrzu czuję unoszącą się hipokryzję.
Medytacja polega na oczyszczeniu umysłu z negatywnych emocji, wyrównuje oddech, poprawia pamięć etc.
A poza tym dlaczego ludzie zamiast zainteresować się danym tematem od razu go negują? Czy to strach przed poznaniem czegoś nowego, czy po prostu zwykła ignorancja?
NIe hipkoryzja to domena demonów:) Oni by nawet Bogu nie zaufali a to prawda, sprawiedliwosc, miłość, Czyli coś czego nigdy oni nie poznaja i nie zaznają :)
Poznali tylko wkroczyli na ścieżkę ciemności, kłamstwa, rozkoszy, upadlania itp. ale w zamian musieli dać jedno...swoją duszę...demony to przecież upadłe anioły :)