Tak jak w temacie :)
Krwiodawstwo.
lista tematów
Znajdź słowo na ostatnią literkę mojego wyrazu ! :) strona 8 z 713
awaken: Po co dywagacje panowie i panie? Na cóż wasze jałowe spory?nSkoro nie odróżniacie imigranta od uchodźcy
Praksa: kolejna przepustka z psychiatryka?
musisz mi sporo dołożyć do tej pięćdziesiątki 33 lani stary rumolu. nie prowokuj i nie szukaj zaczepki
Za prowokacje i takie zachowanie na forum jakie ty tutaj prezentujesz dawno temu powinieneś być zablokowany. U mnie z pewnością już by cię nie było.
Konto usunięte: Za prowokacje i takie zachowanie na forum jakie ty tutaj prezentujesz dawno temu powinieneś być zablokowany. U mnie z pewnością już by cię nie było.
za pisanie posta pod postem i nie na temat tez cie powinno dawno tu nie być stara babo hehehhe a mistrzynią prowokacji krotka masz cos pamiec
awaken: Po co dywagacje panowie i panie? Na cóż wasze jałowe spory?nSkoro nie odróżniacie imigranta od uchodźcy
Praksa: kolejna przepustka z psychiatryka?
stafan1878: LDe: Za prowokacje i takie zachowanie na forum jakie ty tutaj prezentujesz dawno temu powinieneś być zablokowany. U mnie z pewnością już by cię nie było.
za pisanie posta pod postem i nie na temat tez cie powinno dawno tu nie być stara babo hehehhe a mistrzynią prowokacji krotka masz cos pamiec
Dostosujcie się do 9 i 5 pkt waszego regulaminu który sami napisaliście i zacznijcie go wcielać w życie poczynając od siebie. Poza tym fotka nie ma ograniczenia wiekowego do..... Wprowadź go albo spadaj na bananowca.