Podziel sie jaka dyscypline sportu uprawiasz i ile trenujesz.
lista tematów
Kto trenuje pomimo panujacego wirusa w Europie? strona 1 z 2
Ja lubię spacer , A bardziej precyzyjnie to wędrowanie bez kijków. Od listopada mam przestój a powody hmm o tym nie muszę mówić . Ominął mnie listopadowy spacer ( Ustka-Karwia) i lutowy spacer ( Kołobrzeg-Ustka) hmm przeglądałem się i również nie w temacie. Tak z powodu wirusa zawieszam spacery
jacek1982r: Ja lubię spacer , A bardziej precyzyjnie to wędrowanie bez kijków. Od listopada mam przestój a powody hmm o tym nie muszę mówić . Ominął mnie listopadowy spacer ( Ustka-Karwia) i lutowy spacer ( Kołobrzeg-Ustka) hmm przeglądałem się i również nie w temacie. Tak z powodu wirusa zawieszam spacery
Spaery dobrze wplywaja na umusl i na cialo? Dlaczego zrezygnowales z nivh?
Uwielbiam pobiegać od czasu do czasu szczególnie z samego rana "bo to lepsze niż kawa" ;) Poza tym Taekwon-Do juz od kilku lat Mimo wszystko moim najukochańszym, najlepsiejszym i sprawiającym najwięcej radości sportem jest siatkówka
UniqueSnowflake: RudeImagination20: Brawo co i jak trenukesz?No, ale co co i jak? 😋 W domu, a w sumie w mieszkaniu nie ma zbytnio warunków by ćwiczyć jakąś konkretną dyscyplinę sportu.
Mam plany treningowe pozapisywane na YouTube i w aplikacjach, piłkę gimnastyczną i ciężarki i z tym sobie ćwiczę. 😉
Jest to regularna aktywnoac czy raczej sporadyczna 😁