GENIALNEWPROSTOCIE
GENIALNEWPROSTOCIE
  21 grudnia 2017 (pierwszy post)

Przepis na serpiecie

6 małych pieczątek drobno poszatkowane

Ser feta ser mozzarella ser masdamer Gouda pleśniowy wszystko drobniutko posiekaj i przemieszaj między sobą

Cielęcina 200 dkg drobną kostka lub paseczki to już jak pragniesz

Mięso duś w głębokim oleju 15 minut lub gotuj w wodzie 2 godz lub pod parą 45 minut

Całość szczyptą Vegeta 1/5 kieliszka czerwone polwytrwane wina bazylia zioła prowansalskie oregano imbir estragon curry cynamon pieprz kolorowy sól kminek

Podaj całość na dużym półmisku dla 6/7 gości

GENIALNEWPROSTOCIE
GENIALNEWPROSTOCIE
  21 grudnia 2017

Usuń post

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.