Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 0
KarolSl
25 sierpnia 2016 (pierwszy post)
Post zapoczatkowany nudą, totalną nudą, jakie piwo waszym zdaniem jest najlepsze ja osobiście stawiam na ipa, apa zwłaszcza od ale browar lub brokreacji a jakie jest wasze zdanie ?
IHSI
20 września 2016
NVX: Warka z Biedry XD fuu
Ogólnie wszystko z biedry jest to kitu a szczególnie alkohole 0,7 wódki za 24 zł to już śmierdzi raz kupiłem z kuplami i lada :)
Reputacja: 26 |
NVX
20 września 2016
Konto usunięte: główkę to ma mocną to tego zapewniam cię :))
A mój kumpel po dwóch już zasypial XD ha ha to się nazywa prawdziwy alkomaniak
Mandarino: Lubie te żale wypływające tak szczerze od userów :D to takie motywujące
IHSI
20 września 2016
NVX: A mój kumpel po dwóch już zasypial XD
Na jedno ma dobrze bo mało kasy uda i szybko się opije :) a na drugie źle nap -- jechać na jakom imprę lub disco i po dwóch nap -- już mieć dość to bez sensu :))
NVX
20 września 2016
Konto usunięte: Na jedno ma dobrze bo mało kasy uda i szybko się opije :) a na drugie źle nap -- jechać na jakom imprę lub disco i po dwóch nap -- już mieć dość to bez sensu :))
Temat o Piwie a my gadu gadu o większych procentowo alkoholach XD
To teraz o Fajkach może
Mandarino: Lubie te żale wypływające tak szczerze od userów :D to takie motywujące
IHSI
20 września 2016
NVX: Temat o Piwie a my gadu gadu o większych procentowo alkoholach XD
NVX
20 września 2016
Konto usunięte: bo nie pale.
No ale zobacz na 13 14 latki xD wódka Wiśniowska i fajeczki XD a do tego Dopalacze Metka lub Trawka
XD i co dyrekcja ma to głęboko i szeroko gdzieś a za moich czasów szkolnych gimnazjalnych .. Nawet nie można było wypić piwka bo dyro złapał i na alkomacik od razu
IHSI
20 września 2016
NVX: za moich czasów szkolnych gimnazjalnych .. Nawet nie można było wypić piwka bo dyro złapał i na alkomacik od razu
He nie dziwie się młody rocznik jesteś i w tych czasach rygor jest inny :) A za moich czasu to się szło do szkoły nawet po 3 piwkach żywiec. i nic z tego robiono nie było.