Witam ;)
Oglądałam zdjęcia z targów ślubnych i naszedł mnie temat tortów...
Oto przykłady:
Q: Podobają się? :D Który byście zjedli? :D
Q: Czy zgadzacie się z tym, że im bardziej wymyślny tort, tym gorzej smakuje? ( zazwyczaj jest tak, że tort wygląda pięknie, cudownie itp. ale zjeść go nie idzie, bo jakiś taki "sztuczny")
Zaprawdę powiadam Wam wklejajcie zdjęcia, to sobie pooglądam :D
lista tematów
Torty...
numer 3 najlepszy,ale zadnego bym nie zjadl bo nie jadam takich slodkich rzeczy
styka51: : Czy zgadzacie się z tym, że im bardziej wymyślny tort, tym gorzej smakuje? ( zazwyczaj jest tak, że tort wygląda pięknie, cudownie itp. ale zjeść go nie idzie, bo jakiś taki "sztuczny")
to jakis przesad,ale troche jest w tym racji
Wygladaja ok.
ten fajny:
i ten:
styka51: Q: Czy zgadzacie się z tym, że im bardziej wymyślny tort, tym gorzej smakuje? ( zazwyczaj jest tak, że tort wygląda pięknie, cudownie itp. ale zjeść go nie idzie, bo jakiś taki "sztuczny")
nie, wszystko zalezy od tego, co sobie zazyczysz w srodku :)
wprawdzie nie torty weselne, ale podobaja mi sie:
http://pinterest.com/agoosiaaa/amazing-looking-food/
sorry za link, ale latwiej niz wklejac kazdy pojedynczo :D
te dwa powyzsze tez tam wrzuce :P
styka51: Q: Podobają się? :D Który byście zjedli? :D
Q: Czy zgadzacie się z tym, że im bardziej wymyślny tort, tym gorzej smakuje? ( zazwyczaj jest tak, że tort wygląda pięknie, cudownie itp. ale zjeść go nie idzie, bo jakiś taki "sztuczny")
- Oczywiście. :) Nie zjadłabym 2,5,6,7,8,9, bo pięknie wyglądają. :P A tak ogólnie to mogłabym wszystkie, bo lubię torty, ale tylko te nienasączone alkoholem.
- Teorię o wyglądzie i smaku słyszę pierwszy raz, ale nie sądzę, abym się z nią zgadzała... Wszystko zależy od miejsca, gdzie zamawiamy albo robimy "dzieło" i umiejętności cukiernika/osoby wykonującej. Na ilu weselach byłam, tak na każdym tort był inny - czasem kompletnie niejadalny, a czasem aż chciało się dokładkę, a nie było już z czego. ;)
Bardzo smaczny tort chałwowy .Wygląda efektownie i smakuje wybornie.a przepis nie jest wcale taki trudny ostatni wypróbowałam http://www.codogara.pl/5074/tort-urodzinowy-niebanalny-chalwowiec/