Piękna pogoda , łono natury . Doskonały dzień na grillowanie .
Co najchętniej wrzucacie na ruszt ?? ( jakieś propozycje )
Czy lubicie czasami taki spontan , kupić grill jednorazowy i urządzić sobie grillowanie nad rzeczka opodal krzaczka lub w parku .???
lista tematów
Grillujemy ..... strona 1 z 2
I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc
Oprócz kiełby to karkówkę, szaszłyki, kaszankę, rybę i ziemniaki.
79AsonUnique79: Czy lubicie czasami taki spontan , kupić grill jednorazowy i urządzić sobie grillowanie nad rzeczka opodal krzaczka lub w parku .???
Na spontanie takiego grilla paliłem na łebskich wydmach na zakazie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
łososia, krewetki i szaszłyki :) innych swinstw nie, bo tuczą
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Piersi z kurczaka marynacie z Kamis Grill Klasyczny, musztarda Dijon, sok z Limonki
Dobre jakościowo steki ( T-Bone, Turnedo ) oproszone jedynie chilli, świeżo zmielonym pieprzem i solą morską a do tego masło czosnkowe. Pycha
Ja nic nie wrzucam. Zazwyczaj kupuję ,,co potrzebne" i daję mężczyzną - niech oni się zajmują o !
Standardowo kiełbasę (uwielbiam tą z serem w środku ) - moi rodzice wkładają gotowe już mięso (wieprzowinę) z przyprawami (równie pyszne jak kiełbaski ze serem) - czasem pierś od kurczaka, czasem również szaszłyki.
A jak mam być szczera to mi już obrzydło grillowanie.
79AsonUnique79: Czy lubicie czasami taki spontan , kupić grill jednorazowy i urządzić sobie grillowanie nad rzeczka opodal krzaczka lub w parku .???
Zdecydowanie nie. ;)
Wolę ,,gotowce" na działkach - na szczęście trzy najbliższe osoby w rodzinie mają działki (w tym jedna osoba dwa metry od jeziora) - więc jest super.