Planuję ją jutro upichcić. Nie wiem czy z samym koperkiem, czy z kiełbaską i pomidorami. Macie jakieś swoje przepisy? :)
lista tematów
Młoda kapustka. strona 1 z 2
Planuję ją jutro upichcić. Nie wiem czy z samym koperkiem, czy z kiełbaską i pomidorami. Macie jakieś swoje przepisy? :)
Konto usunięte: Lepiej dodać te pomidory przynajmniej się nie zmarnują ;) A poza tym jakąś kiełbaskę i koperek i będzie pycha :)
Niby twarde są cały czas i dobre ;p koncentrat też mam i zaraz się zepsuje ;p jestem rozdarta :( ;p
Chyba nie każdy keczup się nadaje?
Tak się pomidorki nazywają i są w kształcie śliwek ;p
Leżały obok;p
Nie mam pojęcia, ja dodaję taki :
Kapusta fajnego smaku nabiera, nie jest kwaśna ,tylko słodko - kwaśna. Wolę to niż koncentrat, choć w sumie pasta pomidorowa w kapuście to też mogłoby być ciekawe połączenie.
A no możliwe, fakt :P
Łazanki dobra rzecz,tylko trzeba umieć dobrze je zrobić:)
Konto usunięte: Według mnie to trzeba trochę z farszem pokombinować. Raz robiłem łazanki. Makaron kupiony w sklepie, farsz własny no i nie do końca jednak to było 'to'.
Ona robiła takie na lajtowo tylko z kapustą, makaron, świderki, boczek wędzony, cebula i przyprawy. Spotkałem się, że dają pieczarki i inne cuda.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Zadziorens z tego jak widziałem i jadłem jak robiła moja mama kiedyś to kiełbasa i koperek. tylko nie za dużo tej kiełbasy i będzie ok :). ale z pomidorami to nie wiem. nie jadłem.