lubicie owoce morza? jakie?
czy w ogóle jedliście? (spotykam takich ludzi, którzy nie jedli, więc pytam)
niektórzy uważają, że to 'robale', a czy Was obrzydza ich wygląd do tego stopnia, że nie jesteście w stanie ich zjeść?
rozgryźliście kiedyś małże?
lista tematów
owoce morza. strona 2 z 3
Krewetki jadłam, szału nie było, nie ma się czym zachwycać. Tylko prostaczki się jarają, że jedzą coś oryginalnego.
lol, dla mnie to nie jest oryginalne, ale dobra.
Konto usunięte: Sorry bejbe, jak czuję ten smród, gdy mama cośtam przyrządza, to na rzyga mi się zbira.
sorry bejbe, ale powiem Ci, że to jest motzne zacofanie 'nie jadłam, ale nie lubię' lol. nie każe zjeść Ci całej krewetki czy kalmara, ale kawałek.
ale mnie raszewski wytresował.
Konto usunięte: sorry bejbe, ale powiem Ci, że to jest motzne zacofanie 'nie jadłam, ale nie lubię' lol. nie każe zjeść Ci całej krewetki czy kalmara, ale kawałek.
ale mnie raszewski wytresował.
Nie chodzi o to, że nie jadłam i nie lubię. Po prostu wizualnie mnie to wszystko odrzuca. Jak sobie wyobrażę, że to taka małża albo inna kreweta to mnie mdli.
to z obrazka to jak nuggetsy tylko z ryby
Plus que hier , moins que demain.....
Modernizator- nowy rodzaj moda
Konto usunięte: lubicie owoce morza? jakie?
czy w ogóle jedliście? (spotykam takich ludzi, którzy nie jedli, więc pytam)
niektórzy uważają, że to 'robale', a czy Was obrzydza ich wygląd do tego stopnia, że nie jesteście w stanie ich zjeść?
rozgryźliście kiedyś małże?
nie lubię, fuj, fuj !
jadłam w chińskim, jak zobaczyłam oko ośmiornicy i głowy krewetek to myślałam, że tam padnę, tak mi się niedobrze zrobiło.
tak, obrzydza, właśnie opisałam to wyżej.