PDF czyli Poznańskie Dni Fotografii podczas których odbędą się między innymi: pokazy zdjęć, spotkania z ich autorami, warsztaty [z makrofotografii] i wyświetlane filmy w tematyce odbędą się już 4-6 kwietnia na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich [MTP]. Podczas ich trwania będzie można spotkać się z szanowanymi i wielokrotnie nagradzanymi ludźmi, którzy będą dzielić się swoimi spostrzeżeniami, doświadczeniem oraz pomagać w zdobywaniu nowych umiejętności. Od siebie nieskromnie dodam, że przez całą niedzielę wystawy,pokazy będą autorstwa mojego znajomego,członka ZDFP [Związku Polskich Fotografów Przyrody na których stronie znajdziecie informacje o PDF],którego bardzo szanuję za wiedzę i potencjał, który także będzie prowadził warsztaty i opowiadał o swojej pasji i fotografiach. Myślę, że będzie to dobre miejsce by się spotkać i zdobyć trochę dodatkowej wiedzy o fotografii od profesjonalistów. Ja na pewno będę choć muszę dojechać 100km. Zapraszam
lista tematów
PDF na MTP 4-6 kwiecień! Na pewno warto!
mam trochę za daleko, ale to będzie doskonały moment, byś sprawdził ten konwerter (z innego wątku). Moim zdaniem nie sprzeda się do tego momentu.