chcę kupić lustrzankę, ale nie bardzo się na tym znam.. na jakości.. liczę na waszą pomoc ;) mam tu kilka opcji i doradźcie która najlepsza. nie zaszkodzi też jak 'podrzucicie' coś od siebie xd - ale tak do 1 500 zł. jak da radę.
- OLYMPUS E-500
- Sony Alpha DSLR-A300
- Lustrzanka Sony Alpha DSLR-A300
- Nikon D40
lista tematów
wybór lustrzanki... strona 1 z 5
A konkretniej w jakim celu chcesz ją kupić? Skoro nie bardzo się na tym znasz to wątpię byś skorzystał z 20% jej możliwości.
jak do ponoszenia chcesz to proponuje to nie zepsuje sie i tanio:
http://allegro.pl/atrapa-lustrzanka-olympus-e-420-i1299719933.html
źle się wyraziłem, chodziło mi o to która z owych lustrzanek jest najlepsza (w tym jakość wykonywanych zdjęć, oraz 'jej możliwości). to miałem na myśli pisząc "jakość".
[color=violet]Witam! Zajmuję się fotografią dobrymi lustrzankami są firmy nikon i canon, polecam Amelia ;-)
Konto usunięte: [color=violet]Witam! Zajmuję się fotografią dobrymi lustrzankami są firmy nikon i canon, polecam Amelia ;-)
AlicjaBezKrainy: IIICukiereczekIII:
Kochana co ty opowiadasz! Pokeball to najlepsza firma. Ta jakość, możliwości, 300mpx, 1000x zoom optyczny, możliwość kręcenia filmów HD...! Pokaz swoje prace profesjonalistko
joker4444: IIICukiereczekIII:dobrymi lustrzankami są firmy nikon i canon, polecam Amelia
droga amelio....ehhh szkoda mi słów dlaczego nie polecisz koledze hasselblada ?
Nie śmiejcie się z niej już bo ona jest uczona która ukończyła szkołę fotografowania
tak mi napisała na priv ;D po czym dodała mnie na CL