Dolny
Dolny
  17 maja 2010 (pierwszy post)

Witam , kto ma wprawę w Ps? chodzi o wykonanie fajnego logo napis ma być Amorto0

a drugie logo to chciałbym żeby były użyte 2 czcionki, jedna tak jak bym pisał ręcznie - Mateusz Górny a na dole PHOTOGRAPHY

graficznie coś takiego

czcionka może być inna :)

EnemyOfGod
EnemyOfGod
  17 maja 2010

A co będę z tego mieć??

Dolny
Dolny
  17 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A co będę z tego mieć??

buzi :ziober2:
Paranienormalny
Paranienormalny
  17 maja 2010

Poszukaj ciekawych czcionek to i w paincie sobie zrobisz, do prostych napisów nie trzeba wcale używać fotoszopa...

Dolny
Dolny
  17 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Poszukaj ciekawych czcionek to i w paincie sobie zrobisz, do prostych napisów nie trzeba wcale używać fotoszopa...

Ale ja już bym chciał takie loga profesjonalne że tak powiem :D
Paranienormalny
Paranienormalny
  17 maja 2010
Dolny
Dolny: Ale ja już bym chciał takie loga profesjonalne

Więc zatrudnij do tego profesjonalnego grafika, zapłać mu minimum kilkaset złotych, a będziesz miał tak samo zwykły napis, jaki przedstawiłeś na screenie ;)
spioch
spioch
  17 maja 2010

Do wyboru do koloru http://webpc.pl/czcionki/

Dolny
Dolny
  17 maja 2010

A jakie możecie polecić czcionki do napisu Mateusz Górny i do napisu PHOTOGRAPHY?

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  17 maja 2010

ja bym radzil zaczac robic zdjecia a nie napisy
popodpisujesz gnioty ktorych bedziesz sie kiedys wstydzil

folkemon
folkemon
  17 maja 2010
joker4444
joker4444: ja bym radzil zaczac robic zdjecia a nie napisy

prawda

kadrować umiem nawet ja lepiej w irfanview:X A u Dolnego tu noga obcięta, tam kawałek ręki :nie: Bleeeeh

Dolny
Dolny: a drugie logo to chciałbym żeby były użyte 2 czcionki, jedna tak jak bym pisał ręcznie - Mateusz Górny a na dole PHOTOGRAPHY

napisz ręcznie i zeskanuj :mrgreen:
andzey
andzey
  17 maja 2010
Dolny
Dolny: jedna tak jak bym pisał ręcznie - Mateusz Górny a na dole PHOTOGRAPHY

Nie lepiej Garncarstwo?
Co to za durnowata maniera w Polsce podpisywania zdjęć angielskimi słowami :haft:
Fieska
Fieska
  17 maja 2010

wejdź sobie na cooltext.com i tam masz pełno czcionek, z których możesz sobie zrobić tekst taki jaki chcesz

Flo
Flo
  17 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie lepiej Garncarstwo? Co to za durnowata maniera w Polsce podpisywania zdjęć angielskimi słowami

:piwo: ceramika!
spioch
spioch
  18 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Co to za durnowata maniera w Polsce podpisywania zdjęć angielskimi słowami

Bo jak na zdjęciu napiszesz Ziemisław Pędziwiatr Photography

To będziesz bardziej PROfi
Jacek80
Jacek80
  18 maja 2010

a ja się odniosę bezpośrednio do problemu...
czcionkę masz tutaj - zainstaluj sobie ją do systemu, a to już 90% sukcesu... jedynie jak będziesz chciał polskie znaki, to będziesz musiał dorobić ogonki itp

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.