Siema. Zastanawiam się nad zakupem aparatu hybrydowego. Jak do tej pory używałem cyfrówki Canona IXUS 70. Ale chciałbym coś lepszego. Ale...
Czy opłaca się kupno takiego aparatu?
Jakie są zalety a jakie wady?
I ceny... i jeżeli możecie to doradźcie mi jaki sprzęt mam kupić... (jakoś tak niedrogo) bo za 1000 zł kupie już lustrzankę :)
Pozderko !
lista tematów
Aparat hybrydowy
Crriss: I ceny... i jeżeli możecie to doradźcie mi jaki sprzęt mam kupić... (jakoś tak niedrogo) bo za 1000 zł kupie już lustrzankę :)
i co z tego ze kupisz jak najdrozsze sa obiektywy pomnoz ta kwote razy trzy zeby byla sensowna lustrzanka z obiektywem
dobra hybryda to 1500-1700(s100fs s200exr) pln i zapomnij ze lustro z ciemnym kitem za ta kase bedzie lepsze te hybrydy maja jasne szkła i duzy zakres opgniskowych najczesciej
Mi nie chodzi o taka zaje... hybryde !!!
A co powiecie o tej?
http://www.mp3palmtopy.pl/index.php?products=product&prod_id=1783
Ale pewnie na necie jakies nowe egzemplarze beda...
W sumie to sie pomysli :) Trzeba najpierw obczaić ile szefo wyplaty da :) hehe ;)
Crriss: Ale pewnie na necie jakies nowe egzemplarze beda...
W sumie to sie pomysli :) Trzeba najpierw obczaić ile szefo wyplaty da :) hehe ;)
powiem tak jak kupisz nowy stracisz przy odsprzedazy duzo a kupujac uzywane w dobrej cenie s6500 czy s9500 stracisz niewiele jesli w ogole wiec nie ryzykujesz za duzo to rozchwytywane aparaty sa ja kiedys swojego kupilem nowego pod koniec jak juz wychodzil z produkcji a po roku sprzedalem bez zadnej straty za tyle co kupilem nowke