lista tematów
lustrzanka dla amatora
Witajcie. Ostatnio zastanawiam się nad zakupem jakiejś lustrzanki lecz niestety zabardzo się na tym nie znam. Prosiłabym was o pomoc w znalezieniu czegoś odpowiedniego dla mnie amatorskiego ale lepiej średnio-zaawansowanego;) Przysługiwałaby się do pstrykania praktycznie wszystkiego. Cena jak najmniejsza. 1000 max .
Konto usunięte: Dzięki za pomoc. ;) w takim razie wychodzi na to że lepiej kupić coś nowego z gwarancją
za tysiac nic ciekawego nowego nie kupisz ja bym brał coś używanego tak jak Ci pisałem kup fuji s9600 za tysiac kupisz niezly komplet naprawde super aparat nie jest to lustrzanka wiec odpadaja dalsze wydatki
tak to wyglada :
tak to aparaty praktycznie bezawaryjne z zalet masz standardowe mocowanie filtrow na gwint mozliwosc podpiecia lampy blyskowej uchylny lcd pozatym fuji znane jest z ladnego odwzorowanie kolorow mozesz tez zapisywac RAW
jest jeszcze blizniaczy model s9500 sporo tanszy praktycznie sie nie rozni z tym ze czasem w s9500 pokretlo nastawu odmawialo posluszenstwa dlatego bralbym s9600 jak juz
No na allegro w aukcji patrze ze 500-600 zł póki co a ten s9500 idzie na najtanszej akcji teraz 27 zł. ;d