witam :)
macie jakieś ciekawe pomysły na zdjęcia ? oczywiście zdjęcia nas ;) a nie krajobrazów w jakich miejscach, jakie pozy no nie wiem :)
czekam na wszelakie pomysły ;) a i wstrzymać się proszę ze złośliwymi komentarzami
lista tematów
Pomysł na zdjęcie :) strona 1 z 2
amelka55: witam :)
macie jakieś ciekawe pomysły na zdjęcia ? oczywiście zdjęcia nas ;) a nie krajobrazów w jakich miejscach, jakie pozy no nie wiem :)
czekam na wszelakie pomysły ;) a i wstrzymać się proszę ze złośliwymi komentarzami
Myślisz, że tu ktoś napisze Ci swoje pomysły na sesje? ................................
Każdy ma inne wyobrażenia. Rusz mózgiem i bądź kreatywna. Jeżeli to mają być twoje zdjęcia to sama powinnaś mieć pomysł.
Krytyki się boisz? Bo mnie jakoś takie ostrzeżenie nie przestrzaszyło, a przede wszystkim nie powstrzyma.
Na logikę to powiedz mi jak ktoś może Ci pisemnie wytłumaczyć jakie masz przyjąć pozy na sesji? Nie masz pomysłów? (kup go! ) Otwórz kolorowe czasopismo, włącz tv, ostatecznie wpisz w goole "sesje zdjęciowe". No a jeśli masz problemy z wyobraźnią i na podstawie czegoś nie potrafisz nic od siebie dodać, nic przetworzyć ani nic zmienić to ja bym trzymała się z daleka od fotografii na Twoim miejscu.
no na bank
jak nie potrafisz czegoś, to się za to nie bierz, może jeszcze zdjęcie za Ciebie zrobić i zapozować? O.o
K**WA jak ja nie lubie takich pytan. P*****lnij sie mocno w leb dziewcze, myslisz ze ktos bedzie Ci dyktowal pomysly na zdjecia? A ta taka galaretka ktora masz pod kopula to tak bez celu byla Ci dana? ...nie sadze!
Tia.... bardzo miła atmosfera..... i bardzo pomocni użytkownicy, tylko szydzić potraficie i wyśmiewać się z innych. Kultura pierwszego stopnia. Nic tu po mnie.... Żegnam