Nie wiedziałem, czy dać to na technikę czy tutaj, no ale...
W końcu się "doczekaliśmy" super hiper extra hybrydy ;)
Samsung wydał telefon SCH-W880 z wbudowanym kompaktem
Aparat ma 12Mpx, 3x zoom, stabilizację, 4-gigową wbudowaną pamięć + slot na kartymicroSDHC, pokrętło programów itp
Czy takie coś wogóle ma sen i to ma być przyszłość?
Ja od dawna wychodzę z założenia, że to co jest do wszystkiego, jest do niczego... no i te 12Mpx to lekka przesada, bo już wyobrażam sobie te szumy... no chyba, że wmontowali matrycę APS-C ;)
Ale pocieszę Was, a co niektórych dobiję... narazie takie coś ma być dostępne u koreańców :D
lista tematów
aparato-telefon ;) strona 1 z 2
niby telefon bez sensu, bo chcesz zrobić fotki to wyciągasz aparat i se cykasz, tylko wiedz o tym że za kilka lat takie telefony będą mieć prawie wszyscy...
czy ma sens to moim zdaniem zależy od tego jak będzie z jakością tych zdjęć, są kompakty malutkie, które niezłe efekty osiągają, w tym przypadku uważam, że fajna sprawa takie 2w1, ale już sobie wyobrażam cenę no i ogólnie nie lubię samsungów ^^
noi w koncu telefon z czyms co w ogóle mozna nazwac aparatem foto a nie wbydowana kamerka internetowa
i jak to teraz nazwać Telefon z Aparatem czy aparat z telefonem
ale nie pogardził bym takim telefonem :D
Jak by nie było inni producenci też wprowadza takie telefony z aparatem i pewnie jako za kamerkę webcam też będą robić :D A i filmiki na youtube będą lepszej jakości :D
Może tym razem jak ktoś będzie kręcił telefonem filmik latającego ufo zobaczymy cos więcej jak tylko światło albo plamkę
Jacek80: Ja od dawna wychodzę z założenia, że to co jest do wszystkiego, jest do niczego... no i te 12Mpx to lekka przesada, bo już wyobrażam sobie te szumy... no chyba, że wmontowali matrycę APS-C ;)
taaa
a jakby bylo apsc to bys FF chcial a dalej sredni format a jakby juz byl to bys powiedzial ze takie cegly to byly za czasow centertela na poczatku lat 90
po jakiemu toto?
jeszcze NIE wydal, a zapowiedzial...w azji ma sie ukazac za miesiac jakos, nieco pozniej europa i usa.
mialem (nie)przyjemnosc sie tym chwilke bawic na pewnych targach...nie porywa absolutnie. jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego, ot co.