Zakupiłem sprzęcik jak w temacie parę dni temu, po włączeniu śmiga extra, zdjęcia wypas zwłaszcza w makro, jednak niepokoji mnie cichutki metaliczny dzwięk typu dzzzzz dzzzz dzz w okolicach obiektywu czy ktoś spotkał się z tym??
Pozdro
lista tematów
Do fachowców, posiadaczy Olympusa 590
Konto usunięte: crashoverridee:
jednak niepokoji mnie cichutki metaliczny dzwięk typu dzzzzz dzzzz dzz w okolicach obiektywu czy ktoś spotkał się z tym??
to wlasnie olympus...brzęczy Ci w momencie zoomowania zapewne?
Normalka :]
yyy w zooomie to nie ale jak powiększam i stop, chwila ciszy i brzęk brzęk, wracam, chwila przerwy i znowu brzęk cichutki, miałem wcześniej 2 Olympusy ale nic takiego nie zaobserwowałem
Konto usunięte: Zakupiłem sprzęcik jak w temacie parę dni temu, po włączeniu śmiga extra, zdjęcia wypas zwłaszcza w makro, jednak niepokoji mnie cichutki metaliczny dzwięk typu dzzzzz dzzzz dzz w okolicach obiektywu czy ktoś spotkał się z tym??
pewnie af jak wciskasz spust
chyba ze masz ustawiony cAF
joker4444: crashoverridee:
Zakupiłem sprzęcik jak w temacie parę dni temu, po włączeniu śmiga extra, zdjęcia wypas zwłaszcza w makro, jednak niepokoji mnie cichutki metaliczny dzwięk typu dzzzzz dzzzz dzz w okolicach obiektywu czy ktoś spotkał się z tym??
pewnie af jak wciskasz spust
chyba ze masz ustawiony cAF
hmm jest jakas możliwość ustawień aby to zanikło?
aczkolwiek czytam po forum, że to normalka w 570,590
Konto usunięte: metaliczny dzwięk typu dzzzzz dzzzz dzz w okolicach obiektywu czy ktoś spotkał się z tym??
norma przy tej firmie
u mnie 560 wydaje jakies szatanskie jeki jak lapie ostrosc na auto :d
jakos mam to gdzies póki robi w miare fajne zdjecia
jak sie cos zwali to wyrzuce na smietnik
za ta cene nie ma co nazekac na dodatkowe efekty dzwiekowe :d