Witam :)
Gdzie znajde opcje zeby w tym programie np.zmienic kolor oczu, pomalowac powieki, usta itp. albo wciagnac policzki ? bo ja nie moge tego znaleźć .
Dziekuje za rady .
lista tematów
Photoshop. strona 1 z 2
Konto usunięte: Gdzie znajde opcje zeby w tym programie np.zmienic kolor oczu, pomalowac powieki, usta itp. albo wciagnac policzki ? bo ja nie moge tego znaleźć .
musisz się tego nauczyć, to nie jest takie proste jak klikniesz i już.
co do koloru oczu, to musisz zaznaczyć źrenice i następnie kliknąć: barwa/nasycenie.
i tam zmieniasz.
poszukaj sobie tutoriali w necie.
a najlepiej weź się za coś prostszego, np. Photo Filtre.
: )
z tego co wiem to mozna sobie dograc jakies tam pedzle typu rzesy itp, ale sie jakos w to nie bawie
Pewne rzeczy sie nie zmieniaja ;) Kobieta idealna ;)
Konto usunięte: Gdzie znajde opcje zeby w tym programie np.zmienic kolor oczu, pomalowac powieki, usta itp. albo wciagnac policzki ? bo ja nie moge tego znaleźć .
Możesz poszukać w google kilka tutoriali. :)
Wpisz: eye photoshop tutorial, albo po prostu zmiana koloru oczu w photoshopie.
jak juz mowa o tym :)
http://rapidshare.com/files/245893345/PLUGINY.rar.html
jak by ktos chciał :) działają pod PS i CPSP :)
www.youtube.pl
Wchodzisz i wpisujesz to czego potrzebujesz z dopiskiem photoshop.
Np. eyes photoshop lub photoshop eyes, photoshop makeup, makeup photoshop.. i tak dalej. Jeżeli potrzebujesz po polsku pisz po polsku jak nie znajdziesz pisz do mnie na PW chętnie pomogę.
Pozdrawiam serdeka, Maciek :)
Wchodzisz i wpisujesz to czego potrzebujesz z dopiskiem photoshop.
Np. eyes photoshop lub photoshop eyes, photoshop makeup, makeup photoshop.. i tak dalej. Jeżeli potrzebujesz po polsku pisz po polsku jak nie znajdziesz pisz do mnie na PW chętnie pomogę.
Pozdrawiam serdeka, Maciek :)