Witam
Mamy tu na forum wielu pasjonatów fotografii i grafiki komputerowej... może dałoby się zorganizować konkurs na najładniej przerobioną fotkę?
Polegałoby na tym, że FP wrzuca fotkę na jakiś serwer, daje czas (np. 3 dni) na przerobienie, a następnie wyłaniamy zwycięzców...
Może nawet FP by zorganizowali jakieś nagrody :P
Jakie zapatrywania na takie coś?
lista tematów
Propozycja dla FP :) strona 1 z 2
...I'm in the dark, I'm alone around you,
I've never been here before,
nobody here to get me through...
I've never been here before,
nobody here to get me through...
Pomysl wydaje mi sie ciekawy,jednak z tym,ze nagrody FP .. przesadza. to dla nas,userow zabawa dobra,nie musza byc nagorrody:) a Skoro chcesz konkurs,sama go mozesz zoorganizowac i dac nagrody:)
BirthdayMassacre: Witam
Mamy tu na forum wielu pasjonatów fotografii i grafiki komputerowej... może dałoby się zorganizować konkurs na najładniej przerobioną fotkę?
Polegałoby na tym, że FP wrzuca fotkę na jakiś serwer, daje czas (np. 3 dni) na przerobienie, a następnie wyłaniamy zwycięzców...
Może nawet FP by zorganizowali jakieś nagrody :P
Jakie zapatrywania na takie coś?
pomysl dobry ale skad nagrody, rzeczywiscie najrozsadniejsze bylyby te gwiazdy...:D ale mnie gwiazda psu na bude potrzebna...nie musze byc nia virtualnie skoro jestem w realu..:rotfl:
Konto usunięte: Założyłbyś temat i wrzucił jakieś zdjęcie i każdy by je przerobił i byś wybierał 3 najlepsze i taki temat mógłby być co tydzień
ten kto wymyślił niech to zorganizuje a zasady będą proste po dodaniu fotki będzie 5 dni na przerobienie fotek i do 5 dnia prace będą wysyłane na maila tego kto założy zdjęcie do przeróbki lub zdjęcia z jakich ma powstać przeróbka i 5 dnia będą wszystkie wystawione lecz bez podania autorów a potem 2-3 dni na oddawanie głosów max 2 głosy można będzie oddać :)