cena aparatu hmm patrzec na raty zeby nie byly wieksze jak 35 zł miesiecznie
aparat co mam miec ? robic dobre zdjecia i to jak najlepiej z duza szybkoscia ze nie musze dlugo czekac na przetwazanie zdjecia :[
Nagrywanie filmów z dzwiekiem
wiecej wymagan nie mam co prawda dobrze by było jak by był mały
co powiecie na
http://www.euro.com.pl/cyfrowe-aparaty-kompaktowe/dane-techniczne-canon-digital-ixus-870-is-zloty.bhtml
Canon Digital Ixus 870 IS
interesują mnie tylko oferty z tej strony :)
Aparat z RTV Euro AGD na raty co polecacie ? strona 1 z 2
nie wiem jak teraz.. ale kiedys jak zobaczylem zdjecia z Canona (kompakt) 3 Mpxl... i porownalem ze zdjeciami z mojego Olympusa 860-L (kompakt 1.3 Mpxl) ... w tym samym miejscu, tego samego dnia robione, o tej samej godzinie i ptzy tym samym oswietleniu... to sie zastanawialem z jakiego telefonu wydlubali elektronike tego Canona i po co wsadzili go w obudowe od aparatu...
Canon ixus to bardzo fajne , zgrabne kompakciki :) nie wiem jak z nagrywaniem filmów bo dla mnie to bzdura w aparacie ale chyba nagrywają :P
na pewno estetycznie ładne są :P
myślę że złym wyborem to nie będzie :)
ale szybki to naprawdę jest 1 ds Mark III :p ale tu się w ratach nie zmieścisz ani euro tego ei mają :P
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
a jak juz jestes artLicho... to mnie powiedz.. czy.. pakowac sie w xDpicture czy w adapter xD dla microSD .. czy lepiej zainwestowac w compactflash ? .. co bedzie najszybsze ? .. obecnie mam xD 1 GB .. ale to troszke za malo
j.w. :P ...... [znaki pokraki] ;p
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
no o podrobach na allegro juz sie naczytalem sporo... ale slyszalem tez ze i do sklepu trafiaja podrobki.. :/
po czym rozpoznac ze CF jest oryginalna ?
niekoniecznie
byl gdzies na sieci podany numer ktory maja wszystkie lewe Sandiski nabity
byl on ten sam dla wszystkich podrabianych kart
(chinczycy sa jednak leniwi )
poza tym pordobki maja inne etykiety nalepki itp (chodzi glownie o kolor)
mysle ze jak pojdziesz do FotoPajaca (fotojokera) na bank dostaniesz orginal