lg ku990i se k850 i samsung f480 bo zamierzam kupic ktorys z tych telefonow
chcialem sie zapytac jaki apart w telefonie jest najlepszy strona 1 z 2
aparat w telefonie to zawsze tylko dodatek także jakości jakieś super nie bedzie
ale z tych wymienionych sądzę iż sony ze względu na wykorzystanie soczewki vario tessar carl zeiss
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
Hmmm zdecydowanie polecam KU990 jestem szczęśliwym posiadaczem:) i jestem zadowolony i z aparatu i z kręcenia filmów
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
Mam SE K850i, jest niezly ale ma problemy z robieniem zdjęć np w nocy, szczegolnie jesli chodzi o twarze, o np zrobieniu zdjecia pelni ksiezyca nawet nie wspomne. Albo wychodza biale przez mocny blysk lampy albo ciemne, ciezko jest zrobic w miare dobra fotke.
bo to jest tylko gadżet do telefonu nie aparat .... i jako gadżet ma prawo sobie nie dawać rady :) jakby dawał to po kij aparaty?