lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 172 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
dlaczego tak?!
Konto usunięte: a tak poza tym
to aparat ma 8 lat i jest bardzo malutki ,mogę wyjść w miasto i nikt nie zauważy że robie zdjęcia :),a lustrzanka jest wielka i ciężka
dlatego wolisz robic zdjęcia starą cyfrówką sprzed 8 lat niż lustrzanką ?!(bo zakładam, że ową posiadasz skoro wiesz, ze cieżkie to cholerstwo)
wolę malutkie aparaty japońskie naszpikowane elektroniką -a ten aparat jest prawie jak komputer :P które nie są dostępne w Europie , może chce być oryginalny? duże aparaty mnie nie rajcują, zresztą cała elektronika(aparaty, laptopy) dąży do jak najmniejszych rozmiarów ,
btw jutro póżnym wieczorem wybiorę sie na miasto i spróbuje zrobić jakieś fotki ze specjalnymi efektami :)
no na tym portalu akurat jakiejś wielkiej różnicy nie widze
a co do lustrzanek to jak wyjdą takiej wielkości co mój Olympus to chętnie kupię :)
Noo taaa :) ukryłem się pod balkonem i pisałem do was z łącza satelitarnego :mrgrren:
Zdjęcia jest dla mnie mega wypas !
Dodam tylko że te fajerwerki to biały fosfor chamska broń chemiczna wymierzona w cywilów. Grzeje nieźle bo daje 1300 st. C. pali wszystko co jest w stanie sie zapalić
a dym jest silnie trujący . Śmiertelna dawka dla człowieka to 0,1 grama no i nawet maska gazowa nic nie pomoże W większych ilościach spala do kości ....
Dla zainteresowanych klik :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fosfor_biały