Cześć,
Jak tam u was drodzy fotkowicze? (: Czat tętni życiem albo raczej nie. Kamerki również się jakoś trzymaja - forum to cieżko już było kilka lat temu. Tak naprawde zaglądam tu i pytam was ^^ co i jak sprawy się mają ?
lista tematów
Stare Nowe twarze fotki ( :
Cześć.
Kogo ja tu widzę

A jakoś leci sobie i jest wszystko ok.
Jakoś Czat tam sobie żyje, kilka osób jest tam obecnych.
Kamerki lipa troszku, może max z 10 osób
i podobnie jest z 
A Forum to już kilka lat temu
może dlatego że je usunęli z strony głównej i dając Forum w blog i nowi użytkownicy mogą nie mieć pojęcia że takowe forum tu istnieje i dlatego lipa jest 
HardStyle

Siema siema a no ja zajrzałem tu :) chyba coś tam Pamietasz mnie z dawnych czasów ;D jak dobrze widze też się trzymasz tutaj od dłuższego czasu.
Nawet dobrze tu tylko jakoś pusto z postami :PWidziałem miałem okazję być tam, mnóstwo rzeczy się zmieniło ;P nie tylko zarządzanie tym ale tez sami ludzie.
Owad: Kamerki lipa troszku, może max z 10 osób i podobnie jest zA Forum to już kilka lat temu może dlatego że je usunęli z strony głównej i dając Forum w blog i nowi użytkownicy mogą nie mieć pojęcia że takowe forum tu istnieje i dlatego lipa jest
Powinno wrócić forum na stonę główną, może się tym zajmą w końcu :) mnostwo osób tego chciało i bywało tutaj :D
protest zrobić trzeba :protest:
Mandarino: Siema siema a no ja zajrzałem tu :) chyba coś tam Pamietasz mnie z dawnych czasów ;D jak dobrze widze też się trzymasz tutaj od dłuższego czasu.
Tak :)
Mandarino: Widziałem miałem okazję być tam, mnóstwo rzeczy się zmieniło ;P nie tylko zarządzanie tym ale tez sami ludzie.
To fakt.
Mandarino: Powinno wrócić forum na stonę główną, może się tym zajmą w końcu :) mnostwo osób tego chciało i bywało tutaj :D
protest zrobić trzeba :protest:
Wątpię w to

HardStyle

Forum zostało chyba celowo ukryte w momencie, gdy Fotka z normalnej społecznościówki nastawionej na Polaków przeistoczyła się w wielojęzyczny e-burdel. ;-P Takie forum musiałby ktoś stale moderować, a przy tylu dostępnych językach byłoby to pewnie co najmniej bardzo trudno wykonalne.
W sumie to poszli po linii najmniejszego oporu, wystarczyłoby przecież dać jakieś proste wykrywanie kto z jakiej wersji językowej Fotki korzysta i na tej podstawie skrypt by decydował, czy dać w nawigacji linki do forum i bloga czy nie. Nie wiem, z czego Fotka korzysta, ale w takim PHP przykładowo to jest zadanie do zrobienia w pięć minut.
W sumie to poszli po linii najmniejszego oporu, wystarczyłoby przecież dać jakieś proste wykrywanie kto z jakiej wersji językowej Fotki korzysta i na tej podstawie skrypt by decydował, czy dać w nawigacji linki do forum i bloga czy nie. Nie wiem, z czego Fotka korzysta, ale w takim PHP przykładowo to jest zadanie do zrobienia w pięć minut.