Siema. Jestem od wielu lat uzytkownikiem fotki ale dopiero niedawno zainstalowalem mobilna aplikacje.
Czy jest jakas mozliwosc pisania wiadomosci w poziomej orientacji telefonu? Przyznam szczerze, ze dla mnie zablokowanie fotki jedynie dla pionowej wersji jest duzym utrudnieniem. Przeglądanie profili -ok ale edycja wiadomosci jest uciązliwa ze wzgledu na "zmniejszoną klawiaturę". Pisac pionowo jest po prostu niewygodnie. Praktycznie kazdy tekst w telefonie wprowadzam trzymajac tel poziomo, a jedynie na fotce jestem zmuszony robic to pionowo 😂 nawet ten post pisze z wersji webowej serwisu.
lista tematów
Fotka w aplikacji mobilnej poziomo
Mobilna Fotka jest przystosowana do pionu, auto obracanie nie działa.
Co do większej czcionki wpisywania , są odpowiednie aplikacje gdzie można ustawić odpowiednią.
Pozdro
przydalaby sie tez wersja ciemna zarowno strony jak i aplikacji - bo wieczorem bolą szybko oczy i trzeba uzywac dodatków do ich ochrony - zglaszałem juz ten problem do FotkaTeam
BartekI987: Siema. Jestem od wielu lat uzytkownikiem fotki ale dopiero niedawno zainstalowalem mobilna aplikacje.
Czy jest jakas mozliwosc pisania wiadomosci w poziomej orientacji telefonu? Przyznam szczerze, ze dla mnie zablokowanie fotki jedynie dla pionowej wersji jest duzym utrudnieniem. Przeglądanie profili -ok ale edycja wiadomosci jest uciązliwa ze wzgledu na "zmniejszoną klawiaturę". Pisac pionowo jest po prostu niewygodnie. Praktycznie kazdy tekst w telefonie wprowadzam trzymajac tel poziomo, a jedynie na fotce jestem zmuszony robic to pionowo 😂 nawet ten post pisze z wersji webowej serwisu.
możesz zainstalować inna klawiature w smartfonie/tablecie do wpisywania tekstu... ja uzywalem Swiftkey od Microsoft, wg mnie lepsza od Gboard, bo sie uczy przewidywać, co chcesz napisać