Gdzie się podział polski język na portalu? Po co taka zmiana? Czy można to gdzieś przestawić spowrotem na polski? W Polsce macie niewielu użytkowników, a celujecie w "target" zagraniczny?
lista tematów
Fotka to już międzynarodowy portal?
BartekI987: Gdzie się podział polski język na portalu? Po co taka zmiana? Czy można to gdzieś przestawić spowrotem na polski? W Polsce macie niewielu użytkowników, a celujecie w "target" zagraniczny?
1. Gdzie się podział Polski język na portalu? --> U mnie wciąż jest w tym samym miejscu, czyli NA PORTALU - zdaje mi się, że nigdzie nie uciekł. Wszystko jest napisane po Polsku.
2. Po co ta zmiana? --> Jaka zmiana? Ja czegoś takiego nie mam 😢 powinieneś czuć się wyróżniony.
3. Czy można to gdzieś przestawić spowrotem na Polski? --> A bo Ja wiem 🤷🏻♂ zepsuć łatwo, ale już z naprawą są problemy. Sprawdziłeś czy wina nie leży po Twojej stronie?
4. W Polsce macie niewielu użytkowników, a celujecie w target zagraniczny? --> aplikacji pobranych jest ponad milion, a ogólnie z portalu zapewne korzysta +2 miliony - czy to jest niewiele 🤔 wątpię