Próba napisania 3 komentarzy, każdy został obcięty w losowym miejscu powodując zamieszanie Widać to na screenie (dodaję z komórki, zobaczymy czy przejdzie, bo niby błędu nie zgłosił, a screena nie widzę)
obcina komentarze
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
No i nie dodał screena, więc zgłaszam drugi błąd. Oba na najnowszym Firefoksie pod Androida
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Screen dodany na desktopie:
Tak to wygląda, każdy z 3 komentarzy dodanych na mobilnym FF został obcięty.
Kolejny komentarz, wpisałem 3 słowa, dodały się dwa. Dość absurdalny błąd, ktoś się do tego odniesie?
Miałem Ci wczoraj o tym napisać, jednak jak jeszcze raz sprawdziłem 3 komentarz się pojawił, a wcześniej po odświeżeniu go nie było, myślałem że to jakaś blokada trzeciego pod rząd komentarza, ale nie to. Chciałem powielić ten błąd z ucinaniem ale nie udało mi się, poprawnie działa tylko ja z Chrome sprawdzałem. Teraz jak sprawdzałem nie znika 3 komentarz, może to jakiś chwilowy chochlik.
Podaj z jakiego modelu telefonu problem występuje. Przekaże, jak im się uda zreplikować błąd, to na pewno naprawią :)
Twój problem "znikających komentarzy" to inny problem, też regularnie go widzę i jest zapewne związane z silnym keszowaniem i po dodaniu komentarza Fotka serwuje nam starą stronę z cache i póki cache się nie odświeży, nie widzimy ostatniego komentarza. Wracając do ucinania komentarzy, korzystam z Xiaomi Redmi Note 5 Pro, Android 9, ale obstawiam, że to raczej kwestia przeglądarki, a nie sprzętu. Jak wspomniałem, najnowszy mobilny Firefox. W razie kolejnych pytań pisz śmiało.
Pozwoliłem sobie zrobić test u Ciebie na profilu i wygląda, jakby obcinał ostatni wyraz. Możesz usunąć moje komentarze, ale w każdym z nich zabrakło ostatniego wyrazu.
Ano, cache powinien być czyszczony w momencie zmian stanu komentarzy, a najwidoczniej nie jest, więc to też błąd do naprawy. Dzięki za podesłanie, może za rok naprawią ;)
Niestety, komentarze nadal są obcinane (dziś nawet dwa ostatnie wyrazy, a nie jeden, jak było wcześniej pisane).