nie oplace juz tu konta bo mi nie odpisuja i nie wiem czy dlatgo ze maja konto nie opłacone czy ze mna cos nie tak
lista tematów
nie oplace
Nie jesteś jedynym użytkownikiem który napisał do Fotki w jakiejś tam sprawie są też inny którzy mają kłopoty z fotką lub zauważyli jakieś nieprawidłowości cierpliwości fotka odpisze w swoim czasie
Konto usunięte: Nie jesteś jedynym użytkownikiem który napisał do Fotki w jakiejś tam sprawie są też inny którzy mają kłopoty z fotką lub zauważyli jakieś nieprawidłowości cierpliwości fotka odpisze w swoim czasie
Nie muszą mieć konta opłaconego żeby odpisać, zwyczajnie nie chcą z jakiś powodów, nie są zainteresowane. Warto opłacać, w końcu jakaś Pani odpowie.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Konto usunięte: nie oplace juz tu konta bo mi nie odpisuja i nie wiem czy dlatgo ze maja konto nie opłacone czy ze mna cos nie tak
Tak jak kolega powyżej napisał. Ale jest też plus tego. Twój profil będzie wyświetlany w pierwszej kolejności w wyszukiwarce i będzie również wyróżniony co daję większe szansę na poznanie kogoś i trafi się jakaś Pani co będzie zainteresowana tobą i sama napiszę do ciebie :)
HardStyle