Tak jak w tytule. Po wejsciu na jeden konkretny profil wyswietla się zawsze pusta strona. Nie ma bledow ale doslownie nie wyswietla się zadna treść. Sprawdziłem to na kilku urządzeniach jak i roznych przeglądarkach. Być moze w opisie zostaly uzyte jakies tagi html ktore powodują problem. Nie podaje publicznie nazwy profilu, komus z obslugi fotki podam na PW.
lista tematów
Po wejsciu na profil wyswietla się pusta strona.
BartekI987: Tak jak w tytule. Po wejsciu na jeden konkretny profil wyswietla się zawsze pusta strona. Nie ma bledow ale doslownie nie wyswietla się zadna treść. Sprawdziłem to na kilku urządzeniach jak i roznych przeglądarkach. Być moze w opisie zostaly uzyte jakies tagi html ktore powodują problem. Nie podaje publicznie nazwy profilu, komus z obslugi fotki podam na PW.
https://fotka.com/kontakt
Oraz jakbyś mógł-podaj mi link do tego profilu na PW. :-)
Wydawało mi się ze od takich spraw jest własnie ten dział na forum.
Przeciez masz mnie na czarnej liscie, nie po raz pierwszy z resztą.
Sprawdziłem przed momentem na stacjonarnym kompie i także nie wyswietla się profil, przy czym teraz jest komunikat jakby nie było takiej strony zamiast standardowego komunikatu, ze nie ma takiego profilu mimo ze ten profil podpowiadany mi jest jako jeden z kolejnych podczas przeglądania.
Owszem, aczkolwiek jeśli nie możesz z jakiegoś powodu przedstawić tu screenów, lub podać login, całość należy zgłosić bezpośrednio do FT, lub FP.
Taaa, nie rozpoznalam cie po profilowym. Teraz mozesz wysłać..
Taaa, nie rozpoznalam cie po profilowym. Teraz mozesz wysłać..