Tak jak w temacie, typek dal mi bana na 1 godzine bo go niby wyzywalem, Mandarino tak robisz dzisiaj funkcje? od tego jestes? kim wy jestecie wacki ?
lista tematów
[Czat] NiekompeteNtny moderator. strona 1 z 2
Jaki portal taka moderacja. Przecież oni nie mają nic oprócz gwiazdy jako geatyfikacja więc co się dziwić
gdybym mial byc scisly w tlumaczeniu dedukcji tej slusznej inwektywy, to ci powiem ze uraziles dzbana, opa co dal mu perma, andżeja, nas, mnie i siebie tez
a poza tym twoje wytlumaczenie niczego nie tlumaczy
ft placa regularna pensje, a i tak sa bugi
w elblagu jest takie male pomieszczenie, na ktorych przez dekade zapisany bedzie ten temab - na pozolklych obudowach serwera z szajsplastiku, a kolejne pokolenie neo-rurkowcow bedzie rozkminiac czemu modki takie be
PS. POST REFUNDOWANY PRZEZ WYDZIAL PSYCHIATRII GDANSKIEJ AKADEMII MEDYCZNEJ
a poza tym twoje wytlumaczenie niczego nie tlumaczy
ft placa regularna pensje, a i tak sa bugi
w elblagu jest takie male pomieszczenie, na ktorych przez dekade zapisany bedzie ten temab - na pozolklych obudowach serwera z szajsplastiku, a kolejne pokolenie neo-rurkowcow bedzie rozkminiac czemu modki takie be
PS. POST REFUNDOWANY PRZEZ WYDZIAL PSYCHIATRII GDANSKIEJ AKADEMII MEDYCZNEJ
Łuki, komu jak komu - ale Tobie to trzeba tlumaczyc?
Znowu odsylam do terminologii fachowej: polityka firmy xd
ja nie czytam tu wiekszosci facetów i gówno mnie obchodzi co mają do powiedzenia spermiarze, moze bycie hetero na fotce to jakis wybryk, nie wiem
jeszcze mi netykiete podeslij, moze ci sie tu praca wolontariacka znajdzie (znow) xD
Łuki, ale nie tak do siebie zaraz. Łysi łysymi, ale czemu zaraz spermiarstwo... Kolego...
https://fotka.com/forum/czat/415581,NETYKIETA_FAQ_CZAT
Moze kiedys...