WRÓCIŁEM! Hahahaaa! Jako że mi odbanowali konto i zdążyłem już załapać bana 24h na czacie (XD) zapytuję tutaj, w tym miejscu: moi poddani z dawnych lat młodości, żyjecie jeszcze? Korzystacie z czateła? Bo stęskniłem się za wami i brakuje mi tego syfu sianego niegdyś, tych wojen z moderacją i przyjaciółmi fotki :c błagam nie zawiedźcie mnie i dajcie jakiś znak że żyjecie XD
lista tematów
[Czat] Stara Gwardia strona 2 z 4
Z uwagi na preferowane przez Ciebie "miejsce" rozumiem :D
Widzisz maleńki sęk tkwi w tym, że mogłeś tematowi nadać inny tytuł.. Przykładowo:
"Ziomale z moich czasów okupowania pokoju głównego"
I wilk syty, i owca cała
Taka prawda, kiedyś o słuszne bany nikt tu nie bóldupił jak teraz i nie rzucał mięsem w kierunku moda tylko dlatego, że ma prawo go zbanować, na czacie panowała zazwyczaj miła atmosfera, niestety ludzi z tamtych lat już nie ma, na czacie wieje ujemnym IQ a i pozwalanie na więcej jak widać nie było do końca dobrym krokiem, no ale przyjdzie ci teraz taki co należał do zablokowanych za robienie syfu, o którym nikt nie pamięta i szuka starej gwardii xd
Shaitan: Taka prawda, kiedyś o słuszne bany nikt tu nie bóldupił jak teraz i nie rzucał mięsem w kierunku moda tylko dlatego, że ma prawo go zbanować, na czacie panowała zazwyczaj miła atmosfera, niestety ludzi z tamtych lat już nie ma, na czacie wieje ujemnym IQ a i pozwalanie na więcej jak widać nie było do końca dobrym krokiem, no ale przyjdzie ci teraz taki co należał do zablokowanych za robienie syfu, o którym nikt nie pamięta i szuka starej gwardii xd
Mądrze prawisz. :-)
Shaitan: kiedyś o słuszne bany nikt tu nie bóldupił jak teraz i nie rzucał mięsem w kierunku moda tylko dlatego, że ma prawo go zbanować
taaaaaak, tu się podpinam rękami, nogami i wszystkim czym mogę - netykieta kiedyś była bardzo ostra! Obecna w porównaniu z tą co była kilka lat temu to jest po prostu pikuś, a jednak nie było żadnego bóldupienia, ludzie dostali bana, ban minął, wracali i tyle!
Ale teraz dostali palec w postaci złagodzenia regulaminu to chcą całą rękę ;)
ja też nie