Przytłacza mnie obecnośc grubych zakompleksionych kobiet i samotnych matek na tym portalu, które szukają pocieszenia i akceptacji. Tak samo osłabia mnie obecnośc ludzi którzy podrywają wszystko co się rusza szukając ruchania i podwyzszajac tym samym swoja niska samoocene ponieważ na skutek traumatycznych przeżyć i gwałtów w dziecinstwie maja wielkie wargi albo są rudzi.
Uwazam, że Trzeba się szanować, ale jak ?Skoro osoby szanujące się i mówiące otwarcie co o tym wszystkim myślą ,nazywając rzeczy po imieniu są szkalowani przez stronniczą moderację jak Jezus przez żydów. Szczerość uznawana jest za obelgę, a moderatorzy zachowują się jak rasiści wobec arabów i murzynów zapominając o tym że ich bóg w którego tak wierzą według opisu jednego z apostołów jest conajmniej opalony bo w piśmie świetym wyraźnie jest napisane "miał włosy jak wełna i skore koloru hebanowego. "
Pisze o tym bo uważam. ze takim właśnie Jezusem jest Łukasz Egoista Egocentryk, który został podobnie jak syn boży ukrzyżowany przez moderację za głoszenie swoich herezji które okazały się prawdą. W moich oczach stał się męczennikiem w walce o lepsze jutro zginał za nas . Mam nadzieję, że niedługo zmwartwychwstanie modlę się za niego całym swoim kamyczkiem
lista tematów
[Czat] Męczennik
Konto usunięte: takim właśnie Jezusem jest Łukasz Egoista Egocentryk, który został podobnie jak syn boży ukrzyżowany przez moderację za głoszenie swoich herezji które okazały się prawdą.
i tak wybiore sie do opieki spolecznej i sie skończy wszelka litość próbuje ale mi nie dają zmartwychwstać Ariel niczym Poncjusz piłat zatwierdza na mnie wyrok skazania i nie chce od niego odstąpić curry boy'u nie ciesz sie, wróce po ciebie
ps czemu to przeniesiono z hyde i nadano ci bana