Obraził mnie typeczek na czacie
Komu mogę podeslac zrzut ekranu aby go ukarać banem? nie będzie mi skurzczybyk mówił, że mam mało lat, jeśli mam mało lat i że mam dziecko, jesli mam dziecko, to mój interes i czuje sie obrazony.
Drugie pytanie - Co moge zrobić jeśli i tak wróci z drugiego konta i osra tego bana, a moja robota pójdzie na marnę?
A tak serio:
Czatusie co sądzicie o atmosferze czatu?
Co wam pasuje, a co nie?
Czy czujecie się przyjemnie siedząc na nim, czy wręcz przeciwnie i macie ochotę powybijać zęby tym co piszą w waszym kierunku, a sama myśl o nich sprawia, że wasze zęby zgrzytają?
Czy moderacja wg was jest neutralna i nie posiada wady stronniczości?
Czy userzy lubią moderatorów ze względu na to, że są nimi czy ze względu na ich osobowość?
Jakie są grona na czacie?
Kto z kim trzyma?
Łatwo jest dołączyć do jakiegoś grona?
ps Moderacjo tylko proszę nie mowic, że jestem zły i was nie lubie, do tego szkaluje. Nieprawda, dla mnie zawsze byliście i jesteście userami tak jak ja. Pytania są do userów, a ja lubie czytac opinie.
[Czat] Problematyka strona 1 z 2
Jeśli chodzi o czat to czasami przytłacza mnie obecnośc grubych zakompleksionych kobiet i samotnych matek, które szukają pocieszenia i akceptacji. Tak samo osłabia mnie obecnośc ludzi którzy podrywają wszystko co się rusza szukając ruchania i podwyzszajac tym samym swoja niska samoocene ponieważ na skutek gwałtów w dziecinstwie maja wielkie wargi albo są rudzi.
Uwazam, że Trzeba się szanować, ale jak skoro osoby szanujące się i mówiące otwarcie co o tym wszystkim myślą nazywając rzeczy po imieniu są szkalowani przez stronniczą moderację jak Jezus przez żydów. Szczerość uznawana jest za obelgę, a moderatorzy zachowują się jak rasiści wobec arabów i murzynów zapominając o tym że ich bóg w którego tak wierzą według opisu jednego z apostołów jest conajmniej opalony xD "miał włosy jak wełna i skore koloru hebanowego. "
Pisze o tym bo uważam. ze takim właśnie Jezusem jest Łukasz Egoista Egocentryk, który został podobnie jak syn boży ukrzyżowany przez moderację za głoszenie swoich herezji które były prawdą. W moich oczach stał się męczennikiem w imię lepszego jutra. Mam nadzieję, że niedługo zmwartwychwstanie modlę się za niego całym swoim kamyczkiem
No jak to widzę to wątpię w dobrą przyszłość ludzkości
ten widok gdy kobieta sie prosi zeby powiedziec jej chociaz raz, że jest ladna i że w cale nie jest taka gruba i glupia jak mówią inni i jak mówi ona sama sobie
Tsa, np laski które sie obnażały wielokrotnie w sieci, podając przy tym nr telefonu i prosząc o połączenie, przy tym obiecując bardzo wiele jak dla nich, jak dla mnie to bardzo małe, wręcz znikome ich wartości
A tacy typeczkowie widać, że w desperacji szukają tylko kogoś, kto im powie ze ich lovcia, niekoniecznie kogoś wartego cokolwiek
Ci typeczkowie tak samo jak te laseczki nie są warci nawet zużytego papieru toaletowego.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Też się o to modlę,
Jesteś cudownym przyjacielem
Czat powinni zamknac,to zwiekszyloby fale samobojstw u prawiczkow i zwolennikow klepiacych koloseum do marnych jednostek-jakie sa kobiety na tym portalu.
WOLNOŚĆ I TOLERANCJA (ps. nie dotyczy się grubych, rudych i murzynów). Co do moderacji SPALIĆ WSZYSTKICH. Mod to osoba o wysokim poziomie zakompleksienia i wyrzuca swoją frustrację na czacie gdzie właśnie najbardziej dostają po dupie osoby prawilne które niosą prawdę na ten padół łez zwanym czatem. Ave Szatan.
Weszłam tam dziś na chwilę po kilku latach i stwierdzam, że żenada.
Poza falą wiadomości, czy idę się masturbować na skype, bądź ofertami "pokaziku na kamerce" i kilkoma deklami, którzy nieudolnie próbowali się bluzgać, żadnej ciekawszej rozmowy nie zauważyłam.
O to, to.
Nie znam ludzi, na oczy nie widziałam. Patrząc na obecną listę moderatorów znam tylko Mandarino i Kojaka.
A cholera to wie.
Łukasz Czy Ty się nawróciłeś?
Bardzo konkretny i poważny temat.
Tak lubię przesiadywać na czacie w wolnej mojej chwili. Lubie pisać z ludźmi, śmiać się. Lubię też czytać bzdury ludzi, co to nie mają innego życia poza czatusiowym. Serdecznie pozdrawiam.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Łukasz - nie licz, że Cię zdejmie z tego krzyża. Obawiam się, że nie w tym życiu :(
Bzdury, jakie? Różne. Swego rodzaju, bajeczki, opowiastki i takie tam :D
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.