Czemu większość dziewczyn nie odpisuje :(((((((((((((((((((((
lista tematów
[Czat] Czemu większość dziewczyn nie odpisuje :((((((((((( strona 1 z 2
Niekoniecznie, często piszą do siebie zupełnie obce sobie osoby - nie znają się. Jak można mieć w tylnej części nieznajomą osobę? Takie podejście ogólnie wyklucza człowieka ze społeczeństwa z uwagi na nieumiejętność współpracy, brak komunikatywności, etc... Skoro tak podchodzi do innych...
I tak... odpowiedź zależy nie tylko od widzimisię takiej kobietki, ale też od treści wiadomości, jak również istnienia tego magicznego składnika X, dzięki któremu jakaś klepka w główce puści impuls, dzięki któremu będzie się chciało kliknąć i napisać coś po otrzymaniu nawet "hej, co tam".
(Tyczy się obu płci/)
nie masz racji, mozna kogos mnie tam gdzie o tym napisałem własnie z tego powodu ze kogos sie nie zna
Konto usunięte: nie masz racji, mozna kogos mnie tam gdzie o tym napisałem własnie z tego powodu ze kogos sie nie zna
Jak wspomniałam takie podejście jest krzywdzące dla osoby, która tak postępuje...
A to, że takie sytuacje mają miejsce jest mi znanym faktem.
_________
Nikogo do niczego się nie zmusi, ludzie czasem nie mają ochoty tak po prostu na rozmowę, mogą mieć zły dzień, czasem następuje kumulacja :P.
I teraz będzie wielki spam jak to Wam wszystkim źle, że nie odpisują na Wasze wiadomości... nawet jak się staracie...
Hmmm, po części to rozumiem. Na pewno w pierwszych chwilach nie jest to cacy.
Wiecie co?
Może warto zmienić coś w sobie - nie tylko w treści wysyłanego pw czy wyglądzie profilu, warto też zastanowić się nad samym sobą i zamiast się użalać ponowić wiadomość lub wyciszyć się, następnie próbować dalej .