lista tematów
[Czat] BAN PYZIOLKA strona 1 z 2
ban zdjęty,co nie zmienia fatku,że gdybym nie napisał i sie nie spruł z drugiego konta odnośnie banicji dalej by siedziała ucieszona zajadając frytki z ketchupem.
Myśląc,że ma władze... :)
Serio chłopie, weź ty czasem wyluzuj, każdemu może się coś pomylić, może przypadkiem kliknąć, cały twój hejt jest tu nie tyle zbędny co nawet bezsensowny ;)
Konto usunięte: PRZYSTOJNlAK: dostał bana też niesłusznie :)Na jej miejscu nawet nie polemizowałbym, banisko z miejsca na godzinę a jak dalej byłyby bóle to kolejny i kolejny. Cieszcie się, że nigdy nie dadzą mi uprawnień xDPRZYSTOJNlAK: gościu bojący sie 20latka z Ostródy :)
lolnę, który to :D
napisz do cemazet :)
Tobie nawet do śmiechu na priv z nim nie było co dopiero tak w 4 oczy :) tez i nie mięśnie też i nie koniecznie osoba a kontakty,w dodatku nie wiem czy mu dałby rade czy nie,sens w tym,że on go straszył policją nasz Szatan
nie rozumiem co masz na myśli, straszenie kolegami? To poziom gimnazjum :)
Nawet gdyby, ma takie prawo. W internecie nikt nie jest anonimowy, trzeba uważać co się pisze i do kogo :) Też dostawałem nieraz tutaj groźby za starych dobrych czasów, ale żadna nigdy nie doszła do skutku więc wątpie by to co mówisz o Shaitanie było prawda ;P
Z innej beczki, proponuje zluzować bo serio taka prowokacyjna gadka ze skrina drugiego m nawet u mnie kończyła by się blokadą (choć lubię słowne potyczki) ;)) a skoro ma "władzę" niech banuje jeżeli to podchodzi pod regulamin.
Konto usunięte: PRZYSTOJNlAK: koniecznie osoba a kontaktynie rozumiem co masz na myśli, straszenie kolegami? To poziom gimnazjum :)PRZYSTOJNlAK: straszył policją nasz Szatan
Nawet gdyby, ma takie prawo. W internecie nikt nie jest anonimowy, trzeba uważać co się pisze i do kogo :)
Z innej beczki, proponuje zluzować bo serio taka prowokacyjna gadka ze skrina drugiego m nawet u mnie kończyła by się blokadą (choć lubię słowne potyczki) ;)) a skoro ma "władzę" niech banuje jeżeli to podchodzi pod regulamin.
sens tkwi w tym,że po prostu on jest wydygany i tyle :) natomiast Ty masz tak dużo do powiedzenia jak wszyscy "userzy" razem wzięci ;)