komu zabieramy uprawnienia?
lista tematów
[Czat] oceniamy pracę modów strona 2 z 5
Shaitan: Sandra: Praksia ja pisałam bardziej o FP też.
Uuuu, pewnie o mnie, smutłem Endorfina: to wy sobie problemy stwarzacie.
Oni tego nigdy nie pojmą blondynko.
Pisałam o osobach, które się do tego nie nadają ;) Jeśli o sobie tak myślisz, cóż.. ;)
Endorfina: Shaitan: Oni tego nigdy nie pojmą blondynko.
wiem, nie jestem tu od dzisiaj. Sandra: Praksia ja pisałam bardziej o FP też.
ale po co Ci fp? jak sie nie ma problemu z profilem, to ja tam nikomu tyłka nie zawracam, bo i po co?
Nie broniąc fp, ani modów czy kogokolwiek, akurat jestem chyba ostatnim userem na fotce który ma ochote komukolwiek lizać rów, nie załuje ani jednej godziny ze byłam modem, a problemy jakie ludzie sobie stwarzali na czacie, to tylko dlatego że nie potrafią zachować swojej prywatności, nie mówię tu Sandra o Tobie, uogólniam żeby nie było, ale jak tak obserwowałam ludzi w jakie dziwne akcje się wdają z dziećmi na czacie, to mi tylko jedno dało do zrozumienia.
Ale oni muszą mieć nudne życie po wylogowaniu, skoro tak wszystko tu przeżywają.
Tez lubię się pośmiać, ale jak to możliwe, ze jedni siedzą na fotce latami, i nie mają z nikim problemów a wokół innych są ciągłe hejty i obrażanie.
Ja wiem, ale nie powiem, zeby nikomu przykrości nie robić, bo ostatnio i tak za dużo pyskuje .
Praksia ja się ostatnio dowiedziałam, że mam drugie dziecko oO Ale nie wiem z kim do teraz
Chodziło mi o FP przebywające na czacie, od którego w sumie dostałam bana za NIC PRAKTYCZNIE, bo jego znajomy przeklnął i nawet nie został upomniany, a ja poleciałam. Nie wspominając, że banów na forum to poleciało z 10 w godzinę nawet za jedno zdanie. Akurat ta osoba - KOMPLETNIE nie nadaje się na moda, a co dopiero FP:D Banujesz? Bądź sprawiedliwy. Sama wiesz, że nie powinno być ze strony moderatora dzielenia na znajomych i nieznajomych ;)
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
nie wiem jak tam było na czacie, mniejsza o to, nie mnie już oceniać, ale na dziale fotki.pl są surowsze zasady, ja kiedyś też miałam tam bana nawet na tydzień za nabijanie,(jakieś 4 lata temu) tam szukają odpowiedzi na różne pytania dotyczace zmian i problemów z profilami a tak jak każdy sobie wejdzie nabije po jednym poście i już jest sajgon, nikt nie dokopie sie do niczego, w tym przypadku akurat mieli rację.
Zawsze były takie zasady, i tak przymykają czasem oko na jednego czy dwa posty z tyłka, ale jak widac rozgadane towarzystwo to amen
co do plotek idzie uniknąc wszystkich prawie, wystarczy trzymac każdego na odległość kija, nie ma przyjaciół w internetach, są tylko znajome twarze.
Endorfina: Sandra: Nie wspominając, że banów na forum to poleciało z 10 w godzinę nawet za jedno zdanie.
nie wiem jak tam było na czacie, mniejsza o to, nie mnie już oceniać, ale na dziale fotki.pl są surowsze zasady, ja kiedyś też miałam tam bana nawet na tydzień za nabijanie,(jakieś 4 lata temu) tam szukają odpowiedzi na różne pytania dotyczace zmian i problemów z profilami a tak jak każdy sobie wejdzie nabije po jednym poście i już jest sajgon, nikt nie dokopie sie do niczego, w tym przypadku akurat mieli rację.
Zawsze były takie zasady, i tak przymykają czasem oko na jednego czy dwa posty z tyłka, ale jak widac rozgadane towarzystwo to amen
Ja mówię o czacie kobieto cały czas :D
Ale generalnie mam to w tam gdzie słońce nie dochodzi. To raczej śmieszne jest, jakie osoby mają uprawnienia teraz. Gdzie te czasy kiedy były regionalne i nie było syfu prawie w ogóle :( :tęskni:
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
ja tam czasem wejdę na czat, rozmawiam z kazdym tak samo jak 3 lata temu, nie widzę różnicy ani w traktowaniu mnie, ani w ludziach, moze ślepa jestem, nie wiem, lubię nadal włazić tam, ze mną jest chyba serio coś nie tak, ze tak lajtowo do wszystkiego tu podchodzę, polecam też ten styl.
tak!