Szukam swojego znajomego z roboty już jakiś czas ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć na tym portalu a pracuje u nas przez 2 miesiące wakacji a teraz głownie przesiaduje w piwnicy u nas w klubie i za żadne skarby nie pojawia się u nas
lista tematów
[Czat] nie możliwość znalezienia znajomego strona 1 z 2
Konto usunięte: Szukam swojego znajomego z roboty już jakiś czas ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć na tym portalu
moze nie ma tu konta :)
Konto usunięte: głownie przesiaduje w piwnicy u nas w klubie i za żadne skarby nie pojawia się u nas
u nas w klubie i u nas w pracy , u nas sie nie pojawia ? wtf
Konto usunięte: Szukam swojego znajomego z roboty już jakiś czas ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć na tym portalu
Prawdopodobnie nie ma tu konta lub wpisywane dane w wyszukiwarce nie wystarczają?
Ależ z niego tajniak .
Konto usunięte: a teraz głownie przesiaduje w piwnicy u nas w klubie i za żadne skarby nie pojawia się u nas
Klika pewnie na czacie :D.
Konto usunięte: Szukam swojego znajomego z roboty już jakiś czas ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć na tym portalu a pracuje u nas przez 2 miesiące wakacji a teraz głownie przesiaduje w piwnicy u nas w klubie i za żadne skarby nie pojawia się u nas
Nie ma go tutaj, wczoraj mi gadał, że jak się o niego zapytasz, to mam przekazać, że skoczył z dywanu na twarz