justi2402
justi2402
  29 września 2014 (pierwszy post)

Szukam swojego znajomego z roboty już jakiś czas ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć na tym portalud83dde01 a pracuje u nas przez 2 miesiące wakacji a teraz głownie przesiaduje w piwnicy u nas w klubie i za żadne skarby nie pojawia się u nas d83dde0a

Sebuch
Sebuch
  29 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Szukam swojego znajomego z roboty już jakiś czas ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć na tym portalu

moze nie ma tu konta :)
Konto usunięte
Konto usunięte: głownie przesiaduje w piwnicy u nas w klubie i za żadne skarby nie pojawia się u nas

u nas w klubie i u nas w pracy , u nas sie nie pojawia ? wtf
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  29 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Szukam swojego znajomego z roboty już jakiś czas ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć na tym portalu

Prawdopodobnie nie ma tu konta lub wpisywane dane w wyszukiwarce nie wystarczają?
Ależ z niego tajniak :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: a teraz głownie przesiaduje w piwnicy u nas w klubie i za żadne skarby nie pojawia się u nas

Klika pewnie na czacie :D.
Paffeuu
Paffeuu
  29 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Szukam swojego znajomego z roboty już jakiś czas ale za żadne skarby nie mogę go znaleźć na tym portalu a pracuje u nas przez 2 miesiące wakacji a teraz głownie przesiaduje w piwnicy u nas w klubie i za żadne skarby nie pojawia się u nas

Nie ma go tutaj, wczoraj mi gadał, że jak się o niego zapytasz, to mam przekazać, że skoczył z dywanu na twarz :zakochany:
justi2402
justi2402
  29 września 2014

wiesz co wkurzyłeś mnie Paffeuu d83dde01

Paffeuu
Paffeuu
  29 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz co wkurzyłeś mnie Paffeuu

Żartowałem, nie denerwuj się!
Już po niego idę d83dde2d

Zaraz będzie w klubie, w piwnicy, będzie opierać się o drugą cegłę, to ta, która wystaje z frontowej ściany, tuż nad wiadrem z odchodami:list:
justi2402
justi2402
  29 września 2014

Znowu Mnie wkurzyłęś proszę nie wypisuj takich bzdur albo idź się leczyć z tych durnych żartówd83dde21d83ddc94

Paffeuu
Paffeuu
  29 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Znowu Mnie wkurzyłęś proszę nie wypisuj takich bzdur albo idź się leczyć z tych durnych żartów

Nie odrzucaj tej miłości, tak na prawdę, to ja, tylko zmieniłem wygląd - operacja plastyczna itp d83ddc97
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  29 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Znowu Mnie wkurzyłęś proszę nie wypisuj takich bzdur albo idź się leczyć z tych durnych żartów

Nie denerwuj się tak.
To pewnie takie żarciki, bo chłopak sam już nie wie co Ci doradzić.
A jak już tak ponoszą Cie emocje zapraszam na pw ;-).
Paffeuu
Paffeuu
  29 września 2014
esquilo
esquilo: To pewnie takie żarciki, bo chłopak sam już nie wie co Ci doradzić.

d83ddc47

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie odrzucaj tej miłości, tak na prawdę, to ja, tylko zmieniłem wygląd - operacja plastyczna itp

Zostaw nas w spokoju Magda, chcemy być sami! d83dde2d
justi2402
justi2402
  29 września 2014

Tu masz rację i wcale się nie obrażam na ciebie d83cdfc0

Paffeuu
Paffeuu
  29 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu masz rację i wcale się nie obrażam na ciebie

Wiedziałem, że jesteś przyjazną duszyczką, czuję te pozytywne kilobajty :zakochany:
justi2402
justi2402
  29 września 2014

Czasami bywam przjazną dusząd83dde0a ale jak ktoś mi nadepnie na odcisk to już ni daj boże.... d83dde1c

Paffeuu
Paffeuu
  29 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami bywam przjazną duszą

Zawsze d83dde0a
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak ktoś mi nadepnie na odcisk to już ni daj boże....

Mało ważę, nawet jak nadepnę, to nie poczujesz : D
justi2402
justi2402
  29 września 2014

Wiem jeszcze o tym chłopaku tylko tyle iż lubi słuchać zespołu ABBA

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.