Jest podobno elita na fotce, którzy lubią sobie słodzić na czacie, takie niedzielne igraszki na czacie, dodawanie do znajomych. Obdarowywanie siebie prezentami, ktoś widział, ktoś wie?
lista tematów
[Czat] Randomy strona 2 z 3
Podłogę może i Ty masz, po marmurach me stopy chadzają :>
Pamiętaj, jElita, czytaj - jedno wielkie sranie w banie.
Jak się pruć, to na wysokim poziomie. Łatwiej o sprzątanie.
Jestem gajowym, lecz nie tym, który Ciebie spłodził.
Zwłaszcza jak pokazują sobie peniski, to już taki bardziej hardkor jest niż pokazywanie się publicznie, później płacz i bUl.
esquilo: Wieprzowinka nie jest zła
Pamiętaj, jElita, czytaj - jedno wielkie sranie w banie.
Jak się pruć, to na wysokim poziomie. Łatwiej o sprzątanie.
Ja np. lubię sobie pisać o tym nieudolnym systemie. Ja tam wolę złoto, bo świeci, a nie marmur. Jakaś nędzna atrapa bogactwa.
Konto usunięte: Zwłaszcza jak pokazują sobie peniski, to już taki bardziej hardkor jest niż pokazywanie się publicznie, później płacz i bUl.
a tych głupców co wysyłają takie zdjęcia w internet nawet mi nie żal, dobrze że rozsyłają je dalej, maja nauczkę przynajmniej.
Ja bym w gratisie po łubie dała i zabrała takim internety, rozesłała fotki wszędzie, nawet do ich pracy, szkoły.
praksyda: Ja bym w gratisie po łubie dała i zabrała takim internety, rozesłała fotki wszędzie, nawet do ich pracy, szkoły.
Przyznam Ci racje jako jedynej osobie na tym zaśmieciałym portalu.
Ty mi tak nie słódź Kochanie, bo inaczej pogadamy. :*
Chłopie, nie tylko Tobie się system psuje.
To jak z cytowaniem tu, niby odpowiadasz komuś konkretnemu, a odbiera to ktoś inny.
Czyli jaki chłam, taki Pan.