lista tematów
[Czat] Siemaneczko ;) ;D strona 5 z 8
No nie wiem nie spałam całą noc zasnęłam o 7 (y) 2 tabletki to za mało :D No, ale teraz na razie nie boli, tylko po 23 mnie bolał brzusio potem wzięłam tabletkę tak do 4 i znów zaczęło i znów wzięłam tabletkę i na razie mnie nie boli ... :D
No lece
Nikt mi nie przywalił Nie dałabym się kurrrrrczaki xD :D
Nie no mam czasem tak, ze sama z siebie krew mi leci :D Zdarzało się kiedyś codziennie ;D
A teraz to tak rzadko tydzien temu mi leciała (y) :D I dziś rano xD i jak wróciłam do domu :D
Agaata: No nie wiem nie spałam całą noc zasnęłam o 7 (y) 2 tabletki to za mało :D No, ale teraz na razie nie boli, tylko po 23 mnie bolał brzusio potem wzięłam tabletkę tak do 4 i znów zaczęło i znów wzięłam tabletkę i na razie mnie nie boli ... :D
Tyle to ja przez ostanie 5 lat nie brał :D
To dziś jeszcze z szyjść i masz poco nadal żyć :D
Zwolnij, łącze padnie przy takim tempie ;)
Agaata: Nie no mam czasem tak, ze sama z siebie krew mi leci :D Zdarzało się kiedyś codziennie ;D
A teraz to tak rzadko tydzien temu mi leciała (y) :D I dziś rano xD i jak wróciłam do domu :D
Ty rzeczywiście się udaj do lekarza, może to być początek poważniejszej choroby... W sumie zresztą jak na Cię paczę, to nie może być już gorzej
Dżołk oczywko
Abaddon: Tyle to ja przez ostanie 5 lat nie brał :D
To dziś jeszcze z szyjść i masz poco nadal żyć :D
Hahshhahshashahas (śmiech)
sie uhahałam :////
przepraszam juz zwalniam :>
A tam kiedys przy okazji ;D :D :D chłopak mnie zmusi wczoraj mi to powiedział nad ranem xd
XDDDDDDDD Ach te komplementy KOCHAM TO < 3 xDDD
Taa...za plumkowanie kijowe na buty Ciebie wziął a Ty jeszcze go bronisz, normalka xD
Do lekarza iż się wystraszył że nie będziesz miała sił na pranie, sprzątanie itd. Jednak mądry man
Cóż to za ewentualność
Internety, podstawa okłamywania
Abaddon: Taa...za plumkowanie kijowe na buty Ciebie wziął a Ty jeszcze go bronisz, normalka xD
Do lekarza iż się wystraszył że nie będziesz miała sił na pranie, sprzątanie itd.
ahhahahahahhaha NOOOOO :/// i wszystko się wydało... :( Co Ja teraz pocznę :///
Bo Ja mam trudności z wybaczaniem xDDDDD
Omg xD święte słowa .... :x O tym mniemaniu to był joke :X