Lukasz
Lukasz
  22 czerwca 2014 (pierwszy post)

Userka o nicku CallMeMeybee proponowała mi sex i wyznała miłość.
Jak myślicie zgodzić się?
Nie będę żałował?
Jakie to uczucie gdy młoda Agatka was niszczy a wy nic nie możecie jej zrobić? xD
Dla Marceliny urosły piersi?
Jak tam cyberkowanie na wolni? heh

Egoistka
Egoistka
  23 czerwca 2014
KUBl
KUBl: wybaczam

Tyle wygrać :33 kc
CallMeMeybee
CallMeMeybee
  23 czerwca 2014
KUBl
KUBl: Takie cos to tylko vipy dostaja, np ja :D

Hahahahha nie wlewaj sobie ;3
Egoistka
Egoistka
  23 czerwca 2014
https://www.youtube.com/watch?v=TyKvwXUy1aU 2764
KUBl
KUBl
  23 czerwca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: KUBl: Takie cos to tylko vipy dostaja, np ja :D Hahahahha nie wlewaj sobie ;3

Nie musze. Kazdy wie, ze jestem najlepszy ;**
CallMeMeybee
CallMeMeybee
  23 czerwca 2014
KUBl
KUBl: Nie musze. Kazdy wie, ze jestem najlepszy ;**

No tak, masz racje :3 GWIAZDA :***
Egoistka
Egoistka
  23 czerwca 2014
KUBl
KUBl:

Czy tobie ft też nie chce usunąć zablokowanego konta, aby zwolnić nick? >.> d83dde21
KUBl
KUBl
  23 czerwca 2014
Egoistka
Egoistka: KUBl: Czy tobie ft też nie chce usunąć zablokowanego konta, aby zwolnić nick? >.>

Hahahhaaa tak !
Kloce sie z nimi od kilku dni o to i teraz czekam na odpowiedz dlaczego.. bo sciemniaja mi cos, ze nie moga.. xDD
Egoistka
Egoistka
  23 czerwca 2014
KUBl
KUBl: Kloce sie z nimi od kilku dni o to i teraz czekam na odpowiedz dlaczego.. bo sciemniaja mi cos, ze nie moga.. xDD

Weź nic nie mów jak się wkurzyłam
W regulaminie jest "W przypadku wystąpienia okoliczności art. 20 Konto zostaje zablokowane, a następnie usunięte z serwisu po 30 dniach od nałożenia blokady"
praksyda
praksyda
  23 czerwca 2014

widać wakacje tuż, tuż.

KUBl
KUBl
  23 czerwca 2014
Egoistka
Egoistka: KUBl: Kloce sie z nimi od kilku dni o to i teraz czekam na odpowiedz dlaczego.. bo sciemniaja mi cos, ze nie moga.. xDD Weź nic nie mów jak się wkurzyłam W regulaminie jest "W przypadku wystąpienia okoliczności art. 20 Konto zostaje zablokowane, a następnie usunięte z serwisu po 30 dniach od nałożenia blokady"

No wlasnie, minelo u mnie juz nawet pol roku,albo wiecej a konta dalej istnieja ; /
Egoistka
Egoistka
  23 czerwca 2014
KUBl
KUBl: No wlasnie, minelo u mnie juz nawet pol roku,albo wiecej a konta dalej istnieja ; /

Moje tak samo. Nam mówią, ze mamy czytać regulamin i się do niego stosować a Oni co? d83dde02
praksyda
praksyda
  23 czerwca 2014

konta stare sa wywalane automatycznie, co jakis czas system sam czyści profile widmo, gorzej z tymi co sa fotki na nich.

KUBl
KUBl
  23 czerwca 2014

Jeszcze moich nie wyczyscili , zabije ich

Lukasz
Lukasz
  25 czerwca 2014
Egoistka
Egoistka: TEZ CHCE DO BUZI

nie dostaniesz. Czas się odzwyczaić od tego nałogu.
Konto usunięte
Konto usunięte: Obydwoje wiemy jak było na prawdę ;D wiec nie oszukuj ich, bo sie prawdy dowiedzą, co pisałeś grzeszniku ^^

zrób scr jak oferujesz mi sex
Egoistka
Egoistka
  25 czerwca 2014
Lukasz
Lukasz: nie dostaniesz. Czas się odzwyczaić od tego nałogu.

Swinio co przerabiasz >.> nienawidzę Cię :X
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.