[Czat] wakacje.. znów będą wakacje !! strona 3 z 8
zbliża się lato a wraz z jego nadejściem kolejne wybory na tzw. moderatorów letnich. Każdy kto chciałby pomóc i zasilić nasze szeregi proszony jest o wysłanie wiadomości na konto
http://www.fotka.pl/profil/ModeratorGlobalny
Pamiętajcie że szukamy osób które z jednej strony posiadają sporo dystansu do samych siebie i spraw związanych z czatem, z drugiej zaś są bezkonfliktowe, odpowiedzialne i można na nich polegać.
Termin nadsyłania zgłoszeń: 22.06.2014
pozdrawiamy
Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jeżeli nie to się naucz . Jesteś idealny ? Wzrosła Ci samoocena no ale jak na desperata to w sumie dobrze. Kiśnij dalej aż skiśniesz ;)
O moje foto XD
Pyszny ból dupy
ps miło że ktoś to zapisuje, czuję się legendą
| Nie możesz przeglądać mojego profilu, ponieważ jesteś na mojej czarnej liście
Dodaj I3lecia do czarnej listy | :(
Twoje z tym drzewkiem i tak wymiata XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
przyznam się kiedyś to nawet chciałem być modem z reszta pewnie jak każdy z was xd zawsze chciałem dać komuś bana xd ale po tygodniu upominania kogoś zeby wyłączył capsa , wyrażał się, nie spamil linkami albo tym ze szuka chłopaka /dziewczyny, oraz zeby pisał w linii i nie przeciągał znaków by mnie znudzilo wiec pewnie dałbym parę Banow i bym zrezygnował xd z reszta mod musi mieć duza aktywność a moja aktywność na czaciku wynosi 0 bo siedzę na forum :D ten post mial dac wan do zrozumienia ze now jestem odpowkednia osoba na
Kurcze... Niedokończone poszło :/ wybaczcie xd ale juz dokanczam :D
" ten post miał dać wam do zrozumienia ze nie jestem odpowiednią osoba na to stanowisko xd
Od: czarna: Kaja, Bianka: Bianuś , Ruuuuuuuuun: Daria Lukasz , forumowy kolego i reszta czatusi.. Hejunie ! :D < 333333333333 :*************** :D " . Tak miał wyglądać cały post, sory ze na raty ale niechcący nacisnalem i post poszedl.. :D
Bionduś pozdrawia :D :D :D :D